prośba o test
Re: prośba o test
Rozumie dzięki , powiedz tylko czy wynik testu się zmienił ?i jesli to jak bardzo .
Daro z jakiej wsi jesteś? Raczej nikt nie będzie marnował swojego cennego czasu, bo Ty tak chcesz... Jeśli dla Ciebie Polska to kraj, w którym ludzie nie szanują i nie cenią swojego czasu, to jest Twój problem, nie mój. Wyniki Twojego EA na myfxbook, są łagodnie mówiąc nie zachęcające do robienia testów za darmo, więc może napisz, jaką sumę jesteś w stanie zapłacić za przeprowadzenie takiego testu.
Własnie twoja wypowiedz dokładnie ilustruje to co miałem na mysli mówiąc " to wlasnie Polska " ..... bez komentarza ,
Z grubsza wygląda na to samo.Darooo pisze:Rozumie dzięki , powiedz tylko czy wynik testu się zmienił ?i jesli to jak bardzo .
Tak myślałem , dzieki 

-
- Maniak
Daroo, widze, ze automat jest blisko przelamania lini trendu spadku kapitalu. Wiesz co powodowalo straty? Jakies zachowanie rynku czy jak?
Pytam sie bo mam podobne zachowanie automata na DAXie, wiem, ze we wrzesniu szalala konsola ale musi byc cos jeszcze albo cos pominalem w projektowanu robota.
Pytam sie bo mam podobne zachowanie automata na DAXie, wiem, ze we wrzesniu szalala konsola ale musi byc cos jeszcze albo cos pominalem w projektowanu robota.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.