Profesjonalna myszka-klawiatura
Profesjonalna myszka-klawiatura
Witam,
Macie może jakieś doświadczenia z jakimiś myszkami-klawiaturami, trochę bardziej rozbudowanymi od tych najprostszych? Pomaga to coś w handlu czy to zwykły gadżet i nie warto sobie tym głowy zawracać?
Macie może jakieś doświadczenia z jakimiś myszkami-klawiaturami, trochę bardziej rozbudowanymi od tych najprostszych? Pomaga to coś w handlu czy to zwykły gadżet i nie warto sobie tym głowy zawracać?
Re: Profesjonalna myszka-klawiatura
Pomagają poderwać dziewczynę jak przyjdzie do twojego pokoju 

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

Podobno były eksperymenty z handlującymi szczurami. Słyszałem również o ośmiornicy, która obstawiała mecze. Być może handlująca myszka to dobry pomysł.Płoć pisze:Macie może jakieś doświadczenia z jakimiś myszkami-klawiaturami, trochę bardziej rozbudowanymi od tych najprostszych? Pomaga to coś w handlu czy to zwykły gadżet i nie warto sobie tym głowy zawracać?
Tak samo pomaga dobry zegarek elektroniczny podczas biegania.
Im bardziej drogi tym lepszy czas na 1KM
Im bardziej drogi tym lepszy czas na 1KM

Tymek używa 386 dlatego jest najlepszy.
Płoć Ty to masz pomysły jak nie czołg na wiejskiej to myszka do handlu
Pozdrawiam i dalszej pomyslowosci zycze

Pozdrawiam i dalszej pomyslowosci zycze

Myśleć i działać jak Goldman !
W tym roku przesiadłem się na 486.1to1 pisze:Tymek używa 386 dlatego jest najlepszy.

Płoć pisze:Witam,
czytam, że trochę żartów jest , ale dla mnie dobra myszka jest ważna , a może to tylko kwestia przyzwyczajenia do lepszego modelu,
u mnie wygląda to tak, że mam dwie myszki logitech , jedna z zestawu z klawiaturą a druga dokupiona do lapka... kilka miesięcy jednak uległa awarii i irytował mnie długi czas naprawy i konieczność pracy tą z zestawu, choć przecież jak kupowałem to mi pasowała
ta "idealna" to Logitech VX Nano Cordless Notebook Mouse for Business - niestety niedostępna w sprzedaży
Tak serio to używam tylko Logitecha bo jest najlepszy jak do tej pory.
Wytrzymał najwięcej.
Przy kompie mam 3 myszki i 1 kota.
Pod każdą rękę i 1 zapasowa
Kot tylko dla prawej.
A i tak najczęściej korzystam z kota bo od czasu gdy go mam przestał boleć mnie nadgarstek.
Po 20 latach używania myszy nabawiłem się jakiegoś zapalenia stawów i tylko kot niweluje bóle.
Wytrzymał najwięcej.
Przy kompie mam 3 myszki i 1 kota.
Pod każdą rękę i 1 zapasowa

Kot tylko dla prawej.
A i tak najczęściej korzystam z kota bo od czasu gdy go mam przestał boleć mnie nadgarstek.
Po 20 latach używania myszy nabawiłem się jakiegoś zapalenia stawów i tylko kot niweluje bóle.