Problem z instalacja EA
Problem z instalacja EA
Witam mam problem z istalacją luktom visual order editor. Normalnie plik EA umieszam w folderze experts. W testerze strategii klikam start i wtedy coś sie zwiesza niby coś sie sciaga ale nic sie nie dzieje. Jaka jest przyczyna ?
Co się zwiesza? Cały MT4? Wykres? Samo EA?Cavajero pisze:W testerze strategii klikam start i wtedy coś sie zwiesza
Co takiego się ściąga?Cavajero pisze:niby coś sie sciaga ale nic sie nie dzieje.
Jakiego efektu oczekiwałeś jeśli nie masz otwartej pozycji?

Na pewno poprawnie uruchomiłeś EA? (ustawienia w samym MT4)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Pozycje oczywiscie miałem otwartą. A co się sciąga ? Nie mam pojącia , po prostu pasek smignął przez chwile i dalej nic sie nie dzieje.
W gotowych stategiach jakie oferuje MT4 trwa to 2-3 sek i wszystko dziala pieknie a przy tym sciągnietym jest problem.
Możesz sprecyzować o tych ustawieniach , może tam coś namieszałem ?
W gotowych stategiach jakie oferuje MT4 trwa to 2-3 sek i wszystko dziala pieknie a przy tym sciągnietym jest problem.
Możesz sprecyzować o tych ustawieniach , może tam coś namieszałem ?
Hmm... ale nic się nie powinno ściągać ani pasek śmigać. Coś mi podpowiada, że korzystasz z testera zamiast odpalić to normalnie na wykresie.Cavajero pisze:A co się sciąga ? Nie mam pojącia , po prostu pasek smignął przez chwile i dalej nic sie nie dzieje.
W nawigatorze klikasz na strategię i dodajesz ją do wykresu, tu zaznaczasz "umożliw handel" lub najlepiej w opcjach MT4Cavajero pisze:Możesz sprecyzować o tych ustawieniach , może tam coś namieszałem ?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu