Mam problem,jestem w tej chwili w kontakcie z lepszych maklerów z USA i CME,niestety nie mogę znaleść artykułu z naszego forum że od przyszłego roku będzie dostępny CME w U.E poprzez U.K i Finacial Services Authority FSA..
Sprawa Bardzo Pilna !!!.
Bardzo Proszę o POMOC....!!!.
Pozdrawiam.
PS. jeżeli znajdziecie linka to wrzucajcie pilnie....!!!.
Problem z CME
Problem z CME
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Re: Problem z CME
Dzięki Serdeczne Esco,o to chodziło.
Serdecznie Pozdrawiam.
-- Dodano: śr 17-10-2012, 20:10 --
Esco,jesze raz Serdeczne Dzięki,jak się coś dowiem więcej to dam znać Tobie na priv ...ponieważ w Polandii ...nie wiadomo co można pisać....
Pozdrawiam.
Serdecznie Pozdrawiam.
-- Dodano: śr 17-10-2012, 20:10 --
Esco,jesze raz Serdeczne Dzięki,jak się coś dowiem więcej to dam znać Tobie na priv ...ponieważ w Polandii ...nie wiadomo co można pisać....
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,