Praca licencjacka o giełdzie Forex

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

Szopen Man pisze:Pozyskiwanie funduszy na rynku walutowym przez przedsiębiorstwo.
Ja nie czaje o co chodzilo Twojemu promotorowi... Skad taki dziwny pomysl?
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Bo może ma przedsiębiorstwo i chce wiedzieć jak zarobić :)
Trade what you see, NOT what you hear or think

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

A ma ktos pomysl na polaczenie forexu z logistyka przedsiebiorstwa produkcyjnego? :D
Powaznie pytam

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

Yankee pisze:A ma ktos pomysl na polaczenie forexu z logistyka przedsiebiorstwa produkcyjnego? Very Happy
Rany. Nie wymyslajcie. Najprostsze, jak juz musi byc przedsiebiorstwo, to tak jak pisalem:
Zarzadzanie ryzykiem walutowym w przedsiebiorstwie. Kazda firma, co ma eksport i import ma ryzyko walutowe. Piszesz jak je sie zabezpiecza i po sprawie. Mozesz wspomniec o firmach doradztwa walutowego (jak dzialaja itd.), jak to wyglada od strony banku. I na licencjata styka.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

FX TEAM pisze:
Yankee pisze:A ma ktos pomysl na polaczenie forexu z logistyka przedsiebiorstwa produkcyjnego? Very Happy
Rany. Nie wymyslajcie. Najprostsze, jak juz musi byc przedsiebiorstwo, to tak jak pisalem:
Zarzadzanie ryzykiem walutowym w przedsiebiorstwie. Kazda firma, co ma eksport i import ma ryzyko walutowe. Piszesz jak je sie zabezpiecza i po sprawie. Mozesz wspomniec o firmach doradztwa walutowego (jak dzialaja itd.), jak to wyglada od strony banku. I na licencjata styka.
Nie wymyslam, mam takie seminarium, bez logistyki anie rusz. Gdyby to bylo proste to sam bym wymyslil :P

ODPOWIEDZ