Ja nie czaje o co chodzilo Twojemu promotorowi... Skad taki dziwny pomysl?Szopen Man pisze:Pozyskiwanie funduszy na rynku walutowym przez przedsiębiorstwo.
Praca licencjacka o giełdzie Forex
Rany. Nie wymyslajcie. Najprostsze, jak juz musi byc przedsiebiorstwo, to tak jak pisalem:Yankee pisze:A ma ktos pomysl na polaczenie forexu z logistyka przedsiebiorstwa produkcyjnego? Very Happy
Zarzadzanie ryzykiem walutowym w przedsiebiorstwie. Kazda firma, co ma eksport i import ma ryzyko walutowe. Piszesz jak je sie zabezpiecza i po sprawie. Mozesz wspomniec o firmach doradztwa walutowego (jak dzialaja itd.), jak to wyglada od strony banku. I na licencjata styka.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx

Nie wymyslam, mam takie seminarium, bez logistyki anie rusz. Gdyby to bylo proste to sam bym wymyslilFX TEAM pisze:Rany. Nie wymyslajcie. Najprostsze, jak juz musi byc przedsiebiorstwo, to tak jak pisalem:Yankee pisze:A ma ktos pomysl na polaczenie forexu z logistyka przedsiebiorstwa produkcyjnego? Very Happy
Zarzadzanie ryzykiem walutowym w przedsiebiorstwie. Kazda firma, co ma eksport i import ma ryzyko walutowe. Piszesz jak je sie zabezpiecza i po sprawie. Mozesz wspomniec o firmach doradztwa walutowego (jak dzialaja itd.), jak to wyglada od strony banku. I na licencjata styka.