Poszukiwanie traderzy

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
EasyComeEasyGo
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Poszukiwanie traderzy

Nieprzeczytany post autor: EasyComeEasyGo »

1. Proponuję przeczytać ze zrozumieniem txt.
2. "Tak" Wikipedia jest najbardziej miarodajnym źródłem wiedzy fachowej. Zachęcam przeczytać do końca i zobaczyć opis niejasność i nielegalnych praktyk jakich używało GS. Ludzi którzy robili wałki wewnątrz GS są znani z imion i nazwisk i jest masa publikacji związanych z tymi oszustwami i naciąganiem prawa. Wklejasz artykuł, którego nawet nie przeczytałeś i nie zadałeś sobie trudu sprawdzenia odnośników.
3. Tak Alpari jest małe, Ducascopy też i istnieją od roku. Uważam, że upadną do tygodnia czasu i nie będzie niczego. (mówię tylko o przykładowych brokerach z PAMM). Ironia.
4. Anulował zyskowne tranzakcie bo nie przeczytałeś regulaminu brokera zapewne. Skoro Cie oszukał przedstaw nam proszę to oszustwo ku naszej przestrodze. Może ktoś będzie Ci w stanie pomóc w dochodzeniu swoich pieniędzy u brokera. Tak wiarygodność wyników kont PAMM może być trudna i dlatego jest ku temu wiele możliwości i wiele narzędzi.
5. Akhh wypowiada się na temat zarządzania na PAMMach a kolega znowu widzi konflikt interesów.

Prywata i offtopic.
Tak "Akhh" też wyląduje w piekle Forexowym i będzie się palił w ogniu wiecznych korekt natomiast kolega NiceFoex uwolni się ze swej powłoki cielesnej i stanie się czystą parą walutową (zasłyszane na forum).

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Akhh pisze:Ad. Akhh

skoro jesteś multi IB http://comparic.pl/ to chyba jest konflikt interesów?
Konflikt interesów między czym a czy?

Ja z PAMM nie mam nic wspólnego, jak również mój portal - co nie znaczy, że nie znam się na tym.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

EasyComeEasyGo pisze: 3. Tak Alpari jest małe, Ducascopy też i istnieją od roku. Uważam, że upadną do tygodnia czasu i nie będzie niczego. (mówię tylko o przykładowych brokerach z PAMM). Ironia.
Mógłbyś to jakoś rozszerzyć, kto upadnie ? Alpari, Dukas ? Na jakiej podstawie tak twierdzisz ? Podziel się może jakąś wiedzą, którą posiadasz, przecież wiele osób ma tam konta.

EasyComeEasyGo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: EasyComeEasyGo »

malsehen

Oczywiście była to ironia. To duże grupy kapitałowe, które zarabiają głównie na pośrednictwie. Oceniane są jako firmy bardzo stabilne i o silnej pozycji na rynku Forexowym.Cieszą się dużym zaufaniem i wprowadzają coraz to wyższe standardy jakości i bezpieczeństwa. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest nikła szansa, że upadną w ciągu najbliższego tygodnia;)

Pozdrawiam i sukcesów w tradingu

ODPOWIEDZ