MT4 - Ile pamięci RAM smartfon?

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 633
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

MT4 - Ile pamięci RAM smartfon?

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Nie korzystałem do tej pory z mobilnych wersji MT4, czy smartfon 4 GB RAM-u i 64GB ( 256GB z kartą mSD ) pamięci wewnętrznej, Android 9 Pie obsłuży MT4 bez zacinania, czy innych niespodzianek?
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 654
Rejestracja: 20 lip 2010, 10:54
Lokalizacja: rewelacja

Re: MT4 - Ile pamięci RAM smartfon?

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Z ręką w nocniku. Nawet na przeciętnym telefonie to działa, zainstaluj sprawdź na demo.
but who cares

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 654
Rejestracja: 20 lip 2010, 10:54
Lokalizacja: rewelacja

Re: MT4 - Ile pamięci RAM smartfon?

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Wymaga Androida od 5.0
but who cares

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 633
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: MT4 - Ile pamięci RAM smartfon?

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Ok., dzięki, telefon mam dopiero dostać dlatego wcześniej pytam.
Dziękuję i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ