I zamknąłem zyski na wszystkich kontach, bo tak walnęło jakby SL-e poszły. Lepiej brac małą łyżka niż chcochla. Po takim walnięciu mogą podbijać. Przez reszte dnia raczej nic juz nie będe grął. Chciąłbym tak grać codziennie...
i jaki masz % zysku od początkowego kapitału na tych kontach ,podniecasz się jak mały Dyzio
Ostatnio zmieniony 10 gru 2020, 15:52 przez Andreasgp, łącznie zmieniany 1 raz.
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Zobaczcie tu co zrobili na M5, jaka świeca na zielono wywalona. Maja jednak jeszcze siłe...mają. To jest potencjalny setup na wzrosty, ale z wyszych interwąłów zlecieli z ważnych moziomów, więc tego nie gram. Nie gram pod prąd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Zobaczcie tu co zrobili na M5, jaka świeca na zielono wywalona. Maja jednak jeszcze siłe...mają. To jest potencjalny setup na wzrosty, ale z wyszych interwąłów zlecieli z ważnych moziomów, więc tego nie gram. Nie gram pod prąd.
ale prąd jest w góre
jak patrze na W1 na Sp500 to do 3939 mi wychodzi zasieg . ... ale to W1 , a my tutaj DT tłuczemy
Ostatnio zmieniony 10 gru 2020, 15:56 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
I zamknąłem zyski na wszystkich kontach, bo tak walnęło jakby SL-e poszły. Lepiej brac małą łyżka niż chcochla. Po takim walnięciu mogą podbijać. Przez reszte dnia raczej nic juz nie będe grął. Chciąłbym tak grać codziennie...
i jaki masz % zysku od początkowego kapitału na tych kontach
Na skalpującym +59% dzisiaj zrobione , 210K z 132K
Na drugim +54% dziś , 329K z 214K - (kurde, myślałem że tu więcej procentowo..za małe pozycje chyba)
A ty ile dziś zarobiłeś?? Można wiedzieć?
ale prąd jest w góre
Może i tak , bo wyciągaja teraz niesamowicie.. Ale ja swoje rozegrałem, reagowałem, nie zakładałem się , nie upierałem przy scenariuszu. zobaczyłem, że zerwali SL-e to wiadomo, co może być.. nawrotka. Tak bym chciał grac jak dzisiaj codziennie...
Na skalpującym +59% dzisiaj zrobione , 210K z 132K
Na drugim +54% dziś , 329K z 214K - (kurde, myślałem że tu więcej procentowo..za małe pozycje chyba)
A ty ile dziś zarobiłeś?? Można wiedzieć?
sorki ale nie gram DT , o skalpie nie wspomnę
Ostatnio zmieniony 10 gru 2020, 16:08 przez Andreasgp, łącznie zmieniany 1 raz.
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
ja tam nie moge powiedziec ze cos zapominam
no moze o srankach pukankach na dt, bo z jednej pozycji zarobie lepiej niz z calego tego pukania na pare pipsow
wiec pukam sobie dt na edku i na usd/pl i to mi starczy
na dax i na us30 stje na skach i troche poczekam na nich
dolary lot lki 3,64627
edek teraz pol lota ski 1,21298
a us 30
a nie narzekam
co prawda juz 2ktr teraz ale ladnie sie z gory na leszcza patrzy/ tego co sie mota gora dol https://iv.pl/image/us30.Gt9MjCT
zas z tego klina 2983x
a edek to szkoda slow skacza se po 150 m na mamucie i dziwia sie sami ze tak mozna
wywalaja fb z gory z dolu ale wrcaja do kotla lke przerobilem teraz s
1ska tyra https://iv.pl/image/edeee.Gt9MNHr