DayTrading: Czwartek 10.12.2020
Re: DayTrading: Czwartek 10.12.2020
A tak to wyglada w powiekszeniu. Stąd się wziął ten spadek.. Dobry setup był od F100.
Oczywiście tutaj na F88 nie będe teraz brął SS, bo to wazny poziom i moga zrobić z tego wsparcie. Trzeba czekać na reakcje.
Oczywiście tutaj na F88 nie będe teraz brął SS, bo to wazny poziom i moga zrobić z tego wsparcie. Trzeba czekać na reakcje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
No i co? wywalą do góry F88%, czy odbiją w dół. Jak widac poziom stanowi bariere, ale która strona przeważy to nie wiadomo.. Wziąłem jedną L kontrolnie, bo jest mała dyrergencja wzrostowa na DJ. , ale szybko zmienie zdanie jesli sie odbiją w dół.
SWIEZY
TY nie czytasz co ja pisze ja juz na skach od wczoraj nie mam zadnych nawet strazakow na elce
, ja najwyzej ski doloze
gdyby przypadkiem jeszcze zaatakowali w gore
to co panie i panowie
teraz ecb 500 mld drukuje?
mam ske mala na edku tez
TY nie czytasz co ja pisze ja juz na skach od wczoraj nie mam zadnych nawet strazakow na elce
, ja najwyzej ski doloze
gdyby przypadkiem jeszcze zaatakowali w gore
to co panie i panowie
teraz ecb 500 mld drukuje?
mam ske mala na edku tez
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No dobra. Leca w dół.
A do spadków miejsca duużo. Następny przystanek F88% na SP.
nie sugeruj sie dzis sp500
bo oni dzis zamykaja rok

wiec moga tanczyc w obie strony
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kolejne 500 od ECB na "waciki"
Skoro pomiar działa to dlaczego większość traci??????
Gram technicznie. Zrobili pina fałszywca do góry, retest poziomu F88% od dołu.. Czego jeszcze trzeba ??? To jest podstawa PA. Poziom działa. Jak to jest fejk to ja nie wiem jak grać...
Ten poziom działa, przecież widac.