E/U
popiedoliłem

Może to kwestia interpretacji rzeczywistoscicugan pisze: ↑09 gru 2020, 18:57Gubernatorzy Tekasau i Missurri wnieśli skargi przeciwko 4 stanom .. Penn. St. Wisconsin, Georgia i MichiganXAB pisze: ↑09 gru 2020, 14:16ale dzien wczesniej niz go wprowadzi to grubasy beda na pozycji i na rynku to bedzie juz czesciwo widac
nie ma tak krol wchodzi i robi bummmm
jutro masz ecb
i spekula wie doskonale ze moze byc straszenie rynku bo nigdy nikomu nie pasuje moc jego waluty zbyt duza wazne jaki plan przygotowali na to info dla edka czy 50 w gore i potem w dol czy odwrotnie ha ha haa
zaczynamy od jutra dzien cudow przypominam
pierwsza zamyka jutro sp500 kontr i otwiera na marzec
zgasilem juz strazaka lke na grudniowym na daxie
jesli to mam tylko ski na indeksach spokojnie i delikatnie
z rownaniem w szeregu szyku i poziomie mocny strazak na sss musi do konca tyg poczekac az bedzie jasnosc
do Sądu Najwyższego o złamaniu konstytucji podczas wyborów .To oznacza ze jeśli Sąd przychyli się do skargi
gubernatorów Biden traci a Trump zyskuje 62 elektorów a szanse jego wyborcze skocza do 70-80% ze zostanie prezydentem
Efekty już widać na EU
Czasami dzieją się rzeczy niezwykłe i nieprawdopodobne a czasem nieodgadnione.Wolfgang Beltracchi pisze: ↑09 gru 2020, 21:09Może to kwestia interpretacji rzeczywistoscicugan pisze: ↑09 gru 2020, 18:57Gubernatorzy Tekasau i Missurri wnieśli skargi przeciwko 4 stanom .. Penn. St. Wisconsin, Georgia i MichiganXAB pisze: ↑09 gru 2020, 14:16
ale dzien wczesniej niz go wprowadzi to grubasy beda na pozycji i na rynku to bedzie juz czesciwo widac
nie ma tak krol wchodzi i robi bummmm
jutro masz ecb
i spekula wie doskonale ze moze byc straszenie rynku bo nigdy nikomu nie pasuje moc jego waluty zbyt duza wazne jaki plan przygotowali na to info dla edka czy 50 w gore i potem w dol czy odwrotnie ha ha haa
zaczynamy od jutra dzien cudow przypominam
pierwsza zamyka jutro sp500 kontr i otwiera na marzec
zgasilem juz strazaka lke na grudniowym na daxie
jesli to mam tylko ski na indeksach spokojnie i delikatnie
z rownaniem w szeregu szyku i poziomie mocny strazak na sss musi do konca tyg poczekac az bedzie jasnosc
do Sądu Najwyższego o złamaniu konstytucji podczas wyborów .To oznacza ze jeśli Sąd przychyli się do skargi
gubernatorów Biden traci a Trump zyskuje 62 elektorów a szanse jego wyborcze skocza do 70-80% ze zostanie prezydentem
Efekty już widać na EUi zdarzen
w obecnej chwili dosc latwo oszacowac prawdopodobienstwo realizacji tego scenariusza jako bliskie zeru
to nie jest kwestia tego ze to jest NIEPRAWDOPODOBNEto jest po prostu MAŁO PRAWDOPODOBNE
![]()
Jesli mi ktos powie jak konto z xstation podpiac i gdzie to rowniez sie pisze jako poczatkujacy adept traidingu.