Jesteśmy na poziomie F127 z D1 na SP. Tu powinni troche odpuścic. Szansa na spadki jest duża..
Czyli odpuści to pozycja sell ?
jaki sl tu stosujesz i entry
Trzeba by poczekac na pierwsze sygnały. to jest D1. Ja juz od wczoraj zapakowany w SS na obu kontach i troche mnie wiozą.. złapali mnie i wywieźli na konsoli wieczorem. a tutaj już wiele nie brykną do góry. Spodziewam się korekty na czerwonym prostokacie.
To jest dobry scenariusz.... na uwalenie kolejnego konta
Ostatnio zmieniony 09 gru 2020, 10:53 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 09 gru 2020, 10:55 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Trzeba rozegrac na mniejszym interwale. Z najmniejszego fibo wygląda, że juz moga spaść, ale zdrugiego, ze jeszcze do 161% moga podskoczyć, czyli ze 20 punktów wyżej. I to jest chyba bardziej prawdopodobne, bo za dlugo tu juz siedzą w miejscu.. Tym bardziej że na D1 tez paru punktow brakuje.. Trzeba grać na reakcje na poziomy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Trzeba rozegrac na mniejszym interwale. Z najmniejszego fibo wygląda, że juz moga spaść, ale zdrugiego, ze jeszcze do 161% moga podskoczyć, czyli ze 20 punktów wyżej. I to jest chyba bardziej prawdopodobne, bo za dlugo tu juz siedzą w miejscu..
20pkt jak bys zaliczał sle to conajmniej te zyskowne 60 pkt by musiały byc zeby konto profitowało
(tak m.innymi grał gościu co go wysmiewasz poznaj rynek)
jaki masz stosunek stratnych do zyskownych?
z tego co pokazujesz to chyba odwrotnie masz?
masz tu szanse sl 20 i tp 60?
Tak widze cały Masterpaln. Zasięg spadków pokrywa się z F23% i znowu w góre.. Wszystko na razie się zgadza. Jak zaczną lecieć to zobaczcie ile jest do ugrania.. To nie jest 60 punktów..
Zobaczcie jak KGHM wybierają.. Nawet najmniejszej korekty nie mogą zrobić... państwowa spółka.. Według naszych forumowych ekspertów mieli nie brać bo PIS.