Pieprzysz bax zysk ponad 2 figury to pikuś bez dozorcy ale z przesowanymslXAB pisze: ↑03 gru 2020, 12:26dax TOMCIUXAB pisze: ↑03 gru 2020, 10:18edek skrot
https://iv.pl/image/edekz.Gtwa01S
cyrki jakies mi wyszly bo oczek chyba nie postawilem wyzej na ss
mnie tylko interesuje zakup elekna przyszly tydzien
drukarki
swiezy![]()
![]()
moze poczytaj internet
aktywa fedu wzrosly od powiedzmy 2010 roku z biliona do 3bilionow dol
a ecb do 2,8 biliona eur z 1,4
fed doklada ok 120 miliardow co miesiac a ecb zrobilo raz wrzutke ok 500 miliardow
z bajerem ze to niby ma kogos tam wzmocnic
i prawdop na 11gr posiedzenie zasugeruje kolejna wrzutke
i pokaz mi kto jeszcze nie drukuje
angole szwajcarzy to samo o chinach japcach i rosji nawet nie pisze ile
bo nie bardzo wiadomo ile drukuja
obudz sie to 21 wiek niewazne co potem narazie drukuja i tyle
doktorek![]()
czy ty nie zauwazasz ze ja edkiem i skami na edku po prostu sie bawie
narazie na sss tylko zarabiam i to tak jak z ropa 3dni i 3 razy na plus tak samo z edkiem po te 30-50 pip zarobilem czy 15
a lepiej jak to robie niz bym sie \z nudow w lki na daxie od wczoraj pakowal /
bo mialem juz chcice
JA KONTROLUJE tylko us 30 bo juz dobrze zarobilem ale mam zabiar sporo lepiej na nim zarobic jak pojdzie po moim zaloz
upss juz tez i daxa bo na wykr lka mi weszla czyli zwiad pierwszy jest
na syst mam kilka pisalem wczoraj /jak zwykle tam na razie tyly
DayTrading: Czwartek 03.12.2020
Re: DayTrading: Czwartek 03.12.2020
jedno na patent tu podalemTomasz196407 pisze: ↑03 gru 2020, 12:55Masz pomysł udostepnij, napisz, zrób strategieXAB pisze: ↑03 gru 2020, 12:51ostatnio co pisze to tylko na tym forum ha ha ha i to chyba bedzie tyle przekazu ode mnieTomasz196407 pisze: ↑03 gru 2020, 12:47xab już ci proponowałem
spisz to wszystko materiał jak znalazł
praca naukowa
tylko musze wymyslic sobie jakies inne zajecie
bo na fx w zasadzie juz wiem jak latwo mozna kase zarabiac cale zycie
nie angazujac w to calego majątku a tylko powiedzmy 25proc
daj do recenzji
i patent
kasa dodatkowa![]()
kupuj lki jak zejdzie na ok 29600 na us 30
kto chcial moze skorzystal i to mnie zadawala a kasa a to dla mnie rzecz juz drugorzedna
doktorek kazdy gra jak umie ja umiem tak
zaznaczam i kto czytal to wie ze to juz tylko czesc elek ktore mialem pozostale swoje zarobily
i jesli by nawet rynek sie cofnal to tylko stwierdze ze jednak wyszlo tylko tak na 50 proc tego co chcialem ale to zobaczymy w przyszlym tyg chyba / na syst stoje mocniej

https://iv.pl/image/pozycje-tabelka.GtwDgG7
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Trzeba sie przygotować teraz do sesji w USA, bo tam można zarobic prawdziwe pieniądze. a nie na tym DAX-ie sraxie.. Co my tu mamy.. Zdecydowane odbicie od F78%, który z oporu stął sie wsparciem... Hmmm.. to nie wyglada spadkowo.. Jak tego poziomu nie pokonaja w dół o nie ma mowy o spadkach..
Wczoraj odbili sie od F61%, co miałem ndzieje że z niego spadna. Dziś to samo zrobili z F78%. Powtórka z rozrywki?
Wczoraj odbili sie od F61%, co miałem ndzieje że z niego spadna. Dziś to samo zrobili z F78%. Powtórka z rozrywki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
a daxa
to ja mam tak i narzazie tylko cene usredniam czyli najwyzsza plus i najwiekszy minus czyli 2lki mniej i tyle scialem 4lki bo za wysoko zaczalrem
https://iv.pl/image/daxpoz.GtwjBnI
a gdyby spadli mocnieej wtedy zaczne pozycje /to juz jest ok lot na lce/
myk starczy pisanek
to ja mam tak i narzazie tylko cene usredniam czyli najwyzsza plus i najwiekszy minus czyli 2lki mniej i tyle scialem 4lki bo za wysoko zaczalrem
https://iv.pl/image/daxpoz.GtwjBnI
a gdyby spadli mocnieej wtedy zaczne pozycje /to juz jest ok lot na lce/
myk starczy pisanek
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
konto myfxbookXAB pisze: ↑03 gru 2020, 13:10jedno na patent tu podalemTomasz196407 pisze: ↑03 gru 2020, 12:55Masz pomysł udostepnij, napisz, zrób strategie
daj do recenzji
i patent
kasa dodatkowa![]()
kto chcial moze skorzystal i to mnie zadawala a kasa a to dla mnie rzecz juz drugorzedna
i bedziemy korzystać z patentu

oj tomasz tomaszTomasz196407 pisze: ↑03 gru 2020, 13:46konto myfxbookXAB pisze: ↑03 gru 2020, 13:10jedno na patent tu podalemTomasz196407 pisze: ↑03 gru 2020, 12:55
Masz pomysł udostepnij, napisz, zrób strategie
daj do recenzji
i patent
kasa dodatkowa![]()
i bedziemy korzystać z patentu![]()
sorki stary lis jestes a takie patenty ci w głowie
tu na forum mozesz sie zalogowac jako nikt zas podawanie dostepu konta
to juz mozesz byc namierzony nie tylko przez tych normalbych ale i przez innych

mi sie spokojnie zyje i nie musze pokazywac juz co umiem , zas popisac a to lubie bo w koncu i tak musze przy kompie codziennie potrejdowac
pewnie nie uwierzysz ale raz dwa w mcu mam propozycje albo bym kogos pouczyl i sie spotkal z kims albo inne bajery w tym stylu
-
- Fanatyk
Tak rzeczywiście popisać można
głupoty tez ha ha hsa

a ze czasem za duzo to sorki bo to wyraznie znaczy tylko ze nudze sie nara

Znowu się włącza dywergencja wzrostowa na DJ. To samo moze byc co wczoraj.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.