SWIEZY wiac postepy bo juz nawet setki niet
to gdzie te 10 procent codziennie od jutra czy przyszly tydzien
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
do tego komandosa i dwóch harcerzy z 20 sprawnościami
No niestety dzisiaj to jest takie gubienie tropów. Wycianją jak się tylko da.. Ciężko to idzie. Bardzo ciężko. Jeszcze rano to DAX chcodził jakoś przewidywalnie, ale teraz ten DJ to lata na M1 jak wściekły..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dolar chce popracowac nad swieczka miesieczna - widocznie mu sie nie spodobala
ładne cienie sie szykuja na parach z usd