Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
cholera, jest wybicie na SP dośc ważnego poziomu.. Trzeba się bedzie z tego ewakulować, bo nie ma co.. jak zaczna tam jechac.. to bedzie po kontach. Uciekam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Cos idzie nawet zgodnie z plane, zgodnie z fibo, ale wchodza nowe pieniadze i to wywalają wszystko. Tak jest w tym przypadku. Teraz Szatany Zjednoczone zrobia swoja pompke i dopiero.. Wyszedłem ze wszystkiego na zero. Nie jest łatwo.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2020, 13:22 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogólnie to znowu mamy odbicie F23%, teraz wybijają F50%. To wygląda mocno wzrostowo.. Jesli nie wróca natyczhmiast pod F50% to nie ma mowy o S-kach zadnych, bo z tego poziomu mogą wywieźć na F78% czy F88% albo nawet nowe szczyty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a co ci miszczu sugeruje
bez patrzenia na sp500 dzis to w gore sie szykuje
znowu zaczalem zbierac esy na edku
jak sie bawia to pobawie sie ja z nimi 1sz na 1,1871
zwiad na us na 424 na grudniowym zaznaczam czyli 50 pip chodzacy za dnia nizej niz kasowy
Ostatnio zmieniony 20 lis 2020, 13:48 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
sinus
trzeba miec wiedzę i talent jak SWIEZAK ha ha ha ha
takie portale to nikomu nigdy nie placily zyja z reklam
skad ty masz te wiedze z onetu chyba
no najwyzej tym kilku moderatorom i to tez nie koniecznie
ani nigdy nie zatrudnialy jak ty piszesz czasem naganiaczy
dzieciaku obudz sie to jest POLSKA
tu jeden drugiego nagania czasem dla zartu czasem zlosliwie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nie ma ruchu na indeksach przed sama hameryka czyli mieszanie w kotle i chyba ze luka na weekend
nie lubie tak bo znowu ciemnosc widac tylko
Ostatnio zmieniony 20 lis 2020, 14:52 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.