US30
pokazywalem wykres 1h
rynek spada to trzeba sie liczyc z mozliwym zejsciem do 23fb pierwszy wyrazny
poziom obrony a to nizej 29200 PANY https://iv.pl/image/us301h.GtNT881
to podstawowka at i poki nie zejdzie rynek nizej mamy wzrosty to tez podstawowka z AT
szkoda pisac
o 10 rano napisalem tak
////////////////
przestaje sie bawic w trzymanki i doszukiwania sie tego czego na wykresie nie widze
wcale na swieta przeciez tych szczytow wywalac nie musza wazne by nie spadli zbyt gleboko
////////
SZALENIE MALO ZROZUMIALE WYSTARCZY TYLKO POMYSLEC
juz nie wspomne o piramidce w dwie strony
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A ja dalej nie widze, jakie XAB ma podstawy techniczne do otwierania LLL teraz na indeksach. Już pomine że się walnął kilka pięterek wyżej. Ja też się walnąłem, bo powinienem mieć Fibo na SP rozciągnięte, to bym widział, ze nie moga przejść F38% w góre. A tego na DJ jakoś nie było dobrze widać. Ale uciekłem spod topora. Zwiększanie pozycji jest błędem, bo zawsze się mona pomylić i wtedy straty rosną x razy. Natomiast wracjaąc do fibo na H1 i H4 ja dalej widze spadki. Co tam jest i gdzie jest, że XAB bierzesz LLL-ki teraz. Na czuja???, Na oko?? Bo tanio??? Bo spadli??? Dlaczego?
PS. I jak tu mówić że AT nie działa, jak tu wykres lata między poziomami co do pipsa. Magia po prostu. Dlaczego ja na tym nie zarabiam???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
us30
na tik taku to tyle czemu lki
ja po prostu na dt pilnuje ramek https://iv.pl/image/sekus30.GtNTXZy
a na wyzszych M czy H podazowo ale po spadku odbicie tez jest w cenie chwili
Ostatnio zmieniony 18 lis 2020, 23:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A jednak... znalazłem za ciebie AT na wzrosty. Klepnęli dół niebieskiego prostokąta na DJ. Czyli mozę być małe odbicie teraz. A sam nie wierzyłem w ten zasięg...niebieskiego prostokąta. Tylko że to jest tylko DJ. Niedokładny jest troche podług SP.
PS. No i co powiesz teraz XAB o moich prostokątach??? Czerwone działają i niebieskie też.
Ps2. Kurde, przecież ja juz powinienem ostro zarabiać z taką wiedzą..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.