DayTrading: Środa 18.11.2020
Re: DayTrading: Środa 18.11.2020
ropa wti
moze wreszcie rusza zaczałem s kowac
dolarek wyglada jakby chcial skorygowac w gore wiec s na audi
moze wreszcie rusza zaczałem s kowac
dolarek wyglada jakby chcial skorygowac w gore wiec s na audi
Chyba 4 raz odbili się od mojego F88%. Czyli musze SSS-kowac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Lepsze to niż eurex europejski -gdzie ten Wasz dax https://www.eurex.com/ex-en/markets/idx ... res-139902 , z bardzo nikłą wiedzą o danych bazujących np na wolumenie transakcji
US500 moim zdaniem 3600 w zasięgu przed ponownym impulsem
oczywiście wzrostowym

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Pasjonat
Tomasz196407 

był rysownik edka pięć dni temu, zagapiłem się
post997647.html#p997647
jak On nie rysuje to ja nie trejduje i toppppszeeee na tym wychodzę!
post997647.html#p997647

jak On nie rysuje to ja nie trejduje i toppppszeeee na tym wychodzę!
To, że masz mnie na jakiejś tam czarnej liście mało mnie interesuje. Nie umiesz dyskutować i odpisywać, to będzie dyskusja o Tobie, bez Ciebie. Masz do tego prawo.Kermit pisze: ↑18 lis 2020, 12:40Edka pokazywałem kilka razy, pozycje jaka na nim mam z SL i TP rowniez podawałem. Z zasady nie odpisuje ludziom, ktorych mam na czarnej liscie bo nikt sie tam nie znalazl przez pomyłke. To moja pierwsza i ostatnia odpowiedz do Ciebie i tylko dlatego zeby poinformowac Cie zebys o nic mnie nie pytal bo nie uzyskasz ode mnie zadnej odpowiedzi. Totalny ignor. Chyba ze lubisz pisac "w powietrze" to juz nie moja sprawa. Bez odbioru
PiS forever
Fajne chłopaki tu są a jakie mniemanie o sobie. Echa co za banda porządnych traderów. Czarna lista. Super gość. Co za czad.Sinus pisze: ↑18 lis 2020, 16:50To, że masz mnie na jakiejś tam czarnej liście mało mnie interesuje. Nie umiesz dyskutować i odpisywać, to będzie dyskusja o Tobie, bez Ciebie. Masz do tego prawo.Kermit pisze: ↑18 lis 2020, 12:40Edka pokazywałem kilka razy, pozycje jaka na nim mam z SL i TP rowniez podawałem. Z zasady nie odpisuje ludziom, ktorych mam na czarnej liscie bo nikt sie tam nie znalazl przez pomyłke. To moja pierwsza i ostatnia odpowiedz do Ciebie i tylko dlatego zeby poinformowac Cie zebys o nic mnie nie pytal bo nie uzyskasz ode mnie zadnej odpowiedzi. Totalny ignor. Chyba ze lubisz pisac "w powietrze" to juz nie moja sprawa. Bez odbioru
Takie wejścia to ja lubie. Takie to ja rozumiem! 

BIG SHORT -podejście 11.