DayTrading: Poniedziałek 16.11.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
krab29
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 16.11.2020

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

Kermit pisze:
16 lis 2020, 15:50
edek m15
https://www.tradingview.com/x/wRVxSmY9/
https://invst.ly/sunbd - na tę chwilę poranna krecha trzyma. Przydałby się ktoś kto ją by wciągnął. Był kiedyś taki Kongu co takie kreski wciągał i świeczki chodziły. :D
Kongu wracaj. :568: :564:
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

krab29
Maniak
Maniak

Świeżak44 pisze:
16 lis 2020, 15:54
chciałeś 1000, to masz 1000 :d BIG SHORT AT ZNOWU DZIAŁA :lol:
Dzięki, jak kraść to miiliony. Dołóż do tego jeszcze z 10k i będzie grubo. :568: :564:
Zrób wejście za full depo. Jak się udo to odkujesz wszystkie straty.
Już mi poprawileś humor i jak będę się dezynfekował dzisiaj to na super wesoołooo
Pozdrawiam i zieloności
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

nasdqa 2ele mi wskoczyly zaraz gasze wiec tak jakby juz je wyałtowalem
wykr m1 za bardzo w srodku podbieralem dlatego bp
https://iv.pl/image/nq1.GtNyY8f
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

krab29
Maniak
Maniak

XAB pisze:
16 lis 2020, 17:07
krab
z ta kasa grubo to moze prawie 1500 lotow wejsc wtedy byloby grubo
dlatego narazie wchodzi dobrze bo ma kase na obrone
aprop chyba milianerzy z bitcoina znikli bo znowu 16,5 k :568:
Kończę bo naprawdę jest wesoło.
XAB - jak wejdzie z full depo i się udo, to się odkuje i odkryje Świętego Grila i uderzy w reala. Kermit mu wyliczył jego dzienny plan w progresie. Za pół roku wykupi cały dług Polski, za rok będzie nam zrzucał mannę z nieba i postawimy mu pomniki i będziemy się do niego modlić.
Ojczyzna potrzebuje takich patriotów. Wreszcie wszyscy powiedzą: "Żyjemy w złotym okresie dla Polski".
Uciekam, pozdrawiam i co złego to nie ja. :568: :564:
Czas dezynfekcji nadszedł. Wasze zdrowie :564:

XAB
Fanatyk
Fanatyk

us30 kasowy i grudniowy
kasowy zost 8 ktr-lka grudniowy juz bp
nie czekam za dobre strzaly
https://iv.pl/image/ustabelka.GtNyIfs
7 zostawilem 2lki 6 jednak
widac lki marc i ska na dax na grud
troche tez moze skroce tak 10 do 9 zostalo
towar obrobiony siano jest do zamkniecia nara
upss na systemiku oczyscilem lki na us i mam tylko 1ske dax to wszystko co zostawilem
Ostatnio zmieniony 16 lis 2020, 17:59 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Dobra... Zamknąłem wszystko bo trolują zamiast spadać, czyli może być jeszcze pompka w góre. Poza tym pojawia się dywergencja wzrostowa na DJ więc całkiem lipa już.. Wycieli SL- e na dole i znowu zawrócili. Nie widać paniki, konsolki sobie robią.. Niepotrzebnie się fiksowałem na spadki. Mogłem skasowac zysk i popatrzyć co zrobia. 158K stan konta. Spadków NIET. ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

i znowu sie bazgrzesz jak kura na jajach
kiedy ty zaczniesz robic robote
to na tym naszym :?: bo tak mieszasz ze juz nic nie ponimajuuuuuuuuuuuuuuuuu :shock:
na 100 k dpa blada znowu
czytasz ja sie skrecam przestawiam na lki a ty nic tylko karwa ski musisz se potrzymac
zadnego szacunnku do kasy eot
a tak wogole to przestan robic robote glupiego jasia i nie graj tego samego na 2 demo bo jak lecisz to na obu jaki to ma sens
nie umiesz grac lki na ski to wogole glupie tyle par masz to nie ty na obu tylko us30 :561:

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

XAB pisze:
16 lis 2020, 18:01

a tak wogole to przestan robic robote glupiego jasia i nie graj tego samego na 2 demo bo jak lecisz to na obu jaki to ma sens
nie umiesz grac lki na ski to wogole glupie tyle par masz to nie ty na obu tylko us30 :561:
Ale na drugim skalpowałem i nie uwaliłem. Było co prawda +75K zysku, stopniało do +16K. Stan 153. Tam obroniłem zyski. Na długoterminowym BIG SHORT mi nie wyszedł i jest BIG STRATA -91K dziś srtata i stan 162K na tą chwile. Ale pogodziłem sie z tym, ze popełniłem błąd, myśląc że beda dalej spadać. To był bład.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Może tak z Edkiem trzeba pogrywać? Kermit, obiecujesz to 1,13 i obiecujesz. Byłoby mi na rękę bo mam S, ale nie wiem czy warto się tak sztywno trzymać założeń sprzed 2 tygodni. :twisted:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PiS forever

Zablokowany