DayTrading: Piątek 13.11.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.11.2020
edek m5 potencjalny rgr. Zasieg w przypadku wybicia okolice 1.1780
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
swiezak a tak ogolnie
czy ty umiesz liczyc ?kiedy niezbedne jest i krotkie sl i mocne zabezpieczanie sie
czy ty nie widzisz ze masz luznego depozytu nawet 250 kola
wiesz ile masz lotow na bezpieczna obrone wejscia tych 3 setek na dodatek zyskownych mocno
bo widze ze nawet o tym nie masz pojecia ja chcialbym miec tyle luznej kasy na ski dzis ha ha haaaaaaaaaaaa / jeszcze przy twej dzwigni
musza tego edka w przyszlym tyg spuscic bo nie juz on tez wwkarwia
znowu dolce dokupuje po 25k i tak do znudzenia
czy ty umiesz liczyc ?kiedy niezbedne jest i krotkie sl i mocne zabezpieczanie sie
wiesz ile masz lotow na bezpieczna obrone wejscia tych 3 setek na dodatek zyskownych mocno
bo widze ze nawet o tym nie masz pojecia ja chcialbym miec tyle luznej kasy na ski dzis ha ha haaaaaaaaaaaa / jeszcze przy twej dzwigni
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
fizyczne dolce sprzedalemXAB pisze: ↑13 lis 2020, 15:40swiezak a tak ogolnie
ale zostaly FX
-
- Fanatyk
E-mini Russell 2000
korekta prosta abc 1780 w zasięgu
korekta prosta abc 1780 w zasięgu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2020, 15:52 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
DOKTOREK mnie te dolce draznia bo i edek i one trazem to w sumie sporo blokuja mi depozytu / bo moge zgasic i miec dobry zysk/ te na fx
bo te ze skarpety to moga poczekac bo byly sprzedane pow, 4,2 odkupione dobrze
wiec spoko koko
nie lubie tego ,ale caly czas mam przekroczona polowke depo w porywach dzis nawet 86 procent mialem ,nie lamie swoich zasad a tylko naginam na 2 godz np
A jeszcze chwilka i musialbym te srane edki i te dolce gasic, a to by mnie tylko wkrwilo
bo najgorsze dla mnie jest gasic dobrze wypracowana pozycje tylko dlatego ze na dt sie rozpedzam na skach
moje zalozenia o dpe wtedy potluc mozna
znowu beda tanczyc az angole ze sceny zejda, bo to oni z tego co czytam ostro mieszaja ostatnio na rynkach / zwlaszcza daxa robia ostro/
bo te ze skarpety to moga poczekac bo byly sprzedane pow, 4,2 odkupione dobrze
wiec spoko koko
nie lubie tego ,ale caly czas mam przekroczona polowke depo w porywach dzis nawet 86 procent mialem ,nie lamie swoich zasad a tylko naginam na 2 godz np
A jeszcze chwilka i musialbym te srane edki i te dolce gasic, a to by mnie tylko wkrwilo
bo najgorsze dla mnie jest gasic dobrze wypracowana pozycje tylko dlatego ze na dt sie rozpedzam na skach

znowu beda tanczyc az angole ze sceny zejda, bo to oni z tego co czytam ostro mieszaja ostatnio na rynkach / zwlaszcza daxa robia ostro/
Xab pytałem tylko czystko orientacyjnie. Osobiście gram na D1/W1 i zakladam spadek na fibo 50 ostatniej V spadkowej czyli jakies 12300 a przynajmniej 12500 czyli luka wzrostowa. Ale to prognoza na kilkanascie dni jeśli okaże sie ze wystrzal spowodowany szczepionka byl tylko euforia
duzej rozbieznosci nie mamy bo pisalem to z tydz i ze dwa tyg temuciucma102 pisze: ↑13 lis 2020, 16:23Xab pytałem tylko czystko orientacyjnie. Osobiście gram na D1/W1 i zakladam spadek na fibo 50 ostatniej V spadkowej czyli jakies 12300 a przynajmniej 12500 czyli luka wzrostowa. Ale to prognoza na kilkanascie dni jeśli okaże sie ze wystrzal spowodowany szczepionka byl tylko euforia
pozycjonuje na cel 12k-12200 i raczej na ten wyzej
moje zalozenia sa 3 msc te same szczycik ostatni to spadek 1000pipsow od szczytu czyli moj cel znasz bedzie 800 tez nie bede smutny
Ostatnio zmieniony 13 lis 2020, 16:40 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
A czemu żeśmy nie zamknęli przy F23% jak ta drabinka dizała.. Zawsze przy F23% jest duża szansa odbicia a nawet zmiany trendu. Miałbym tam ponad 400K. Jakbym sam grał to wtedy bym zamknał. A teraz to sytuacja jest niejasna.. Coś za długo im się zchodzi z tym spadkiem... nie podoba mi sie to i czuje jakiś numer z wywaleniem. To może być koniec spadków. Tak wynika z drabinki. Jeśłi F23% działa i zaczynają iść do góry..XAB pisze: ↑13 lis 2020, 15:40swiezak a tak ogolnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.