a ty co wnosisz na te forum zazdrość i nienawiść to zła rzecz xab nieraz się zgadzam z tym co pisze nieraz nie ale ogólnie jest porządku i niech pisze ja też nieraz zapodaje i co grunt by szło jakoś czas wypełnić i coś wywnioskowaćQsus pisze: ↑11 lis 2020, 22:19Na prawde "duzo" te posty wnosza do dyskusji. Dziekibsraxowi mamy 15 stron syfu dzien w dzien.
No ale on ewidentnie spamuje forum i nabija posty. Nie ma co robic i siedzi tu i sadzi postami, co drugi jego.
A moze byc tak zalozyc baxowi jakies osobne forum dla przedszkolakow ?![]()
Pewien wpływ na taki, a nie inny odbiór tego klienta ma nie to, że sie z nim zgadzasz, tylko to, żealeksandrowicz pisze: ↑11 lis 2020, 22:38a ty co wnosisz na te forum zazdrość i nienawiść to zła rzecz xab nieraz się zgadzam z tym co pisze nieraz nie ale ogólnie jest porządku i niech pisze ja też nieraz zapodaje i co grunt by szło jakoś czas wypełnić i coś wywnioskowaćQsus pisze: ↑11 lis 2020, 22:19Na prawde "duzo" te posty wnosza do dyskusji. Dziekibsraxowi mamy 15 stron syfu dzien w dzien.
No ale on ewidentnie spamuje forum i nabija posty. Nie ma co robic i siedzi tu i sadzi postami, co drugi jego.
A moze byc tak zalozyc baxowi jakies osobne forum dla przedszkolakow ?![]()
Dzięki Toamsz u500 robi dużo wyżejTomasz196407 pisze: ↑11 lis 2020, 17:39zawsze to kontrakt różnicy cenowejXAB pisze: ↑11 lis 2020, 16:30znowu stary numer spuscili us to wzieli sie za nasdqa
ski na edku trzymamy i mamy racje
tez zacz ski
doktorek chyba sie ta twoja oczekujaca doczekala skau mnie bylo 1284x
bo juz w gore chyba im sie odechciało
ja fajrant poglowkuje przed zamknieciem3 ski mam sr 835nar
daxa brakuje by spuscili z nad 200 i bylby sygnallik ze juz po wzrstać w miejscu wcale nie musi
a co do us500 to kanał i w kanale C
moim zdaniem