takie minimum przyjmowalam 1.192, ale 1.196 mi najlepiej pasowaloszuler pisze: ↑09 lis 2020, 13:25to nie jest tak do końca,trisidginto pisze: ↑09 lis 2020, 13:11mi brakowalo podejscia eurusd do 1.196, ale ja zwykle sie myle, wiec pewnie masz Szuler racje
jeszcze się nie zdziwię jak zaliczą 1,1920
https://invst.ly/srm82
DayTrading: Poniedziałek 09.11.2020
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 09.11.2020
DAX w góre, NASDAQ w dół.. Dzisiaj wożą konkretnie.. Jak tak dalej pójdzie, to chyba będę musiał złożyć jakąś rezygnacje czy cóś..bo nic z tego nie kapuję..
PS. Zaorski konto wyczyścił, Szwajcar zawiesił, prawdopodobnie też coś nie pykło.. Poznaj rynek , konto zjechane do połowy.. Wszyscy zawodowcy tym rzem polegli, tylko jeden został sie na placu boju i nadal walczy: X A B 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
to o daxie
jakby ktos ciekaw był to moge juz smialo powiedziec strazak na daxie na sce od dzis jest i czeka i jest silny zwarty i gotowy na 12 k znowu ha ha ha
swiezy bo ja po prostu zostawilem troche pola by sie gorliwcy wyszaleli
ja zostawialem po 1ktr pozycji z slkami bo czekalem na ten cud dzisiaj z eskami
ale ze dax wywala 1strzalem 13200 to kazdy glupieje przy takich ruchach
tez pare zeta ucieklo /na dolcach nie pare ale ladna dniowka/
swiezy
a jak tam twoj mentor
tezx od rana ski gral

jakby ktos ciekaw był to moge juz smialo powiedziec strazak na daxie na sce od dzis jest i czeka i jest silny zwarty i gotowy na 12 k znowu ha ha ha
swiezy bo ja po prostu zostawilem troche pola by sie gorliwcy wyszaleli
ja zostawialem po 1ktr pozycji z slkami bo czekalem na ten cud dzisiaj z eskami

ale ze dax wywala 1strzalem 13200 to kazdy glupieje przy takich ruchach
tez pare zeta ucieklo /na dolcach nie pare ale ladna dniowka/
swiezy
a jak tam twoj mentor
tezx od rana ski gral

Ostatnio zmieniony 09 lis 2020, 14:13 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB, to teraz jak się konkurencja wykrwawiła to mozesz zgłosic się do konkursu.
PS. Dzisiaj smutny dzień. rynek weryfikuje autorytety.. Moje marzenia o zarabianiu na indeksach troche sie oddaliły.. Ten ruch o 12:45 wyjątkowo chamski, ale spodziewałem się pompy. Pisałem wczoraj, to nie wierzył Xabik.. S-ek szukał.
13200- jak pamietam ten poziom. Wywalili, tak jak dzisiaj. 3 konta uwaliłem wtedy. To było chyba w 2018 w czerwcu. Potem już tylko powoli spadało.

13200- jak pamietam ten poziom. Wywalili, tak jak dzisiaj. 3 konta uwaliłem wtedy. To było chyba w 2018 w czerwcu. Potem już tylko powoli spadało.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2020, 14:15 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To znaczy już nie trejduje, czy tylko przestał się publicznie udzielać i pokazywać trejdy? Swoją drogą oni mają przerąbane, bo presja jest większa, od nich każdy oczekuje zajebistych wyników non stop. Wszyscy się interesują itd.
https://www.myfxbook.com/members/rookie_t/pycha-kroczy-przed-upadkiem/7931743
moje szukanie esek nie ma nic z wiara wspolnegoŚwieżak44 pisze: ↑09 lis 2020, 14:11XAB, to teraz jak się konkurencja wykrwawiła to mozesz zgłosic się do konkursu.PS. Dzisiaj smutny dzień. rynek weryfikuje autorytety.. Moje marzenia o zarabianiu na indeksach troche sie oddaliły.. Ten ruch o 12:45 wyjątkowo chamski, ale spodziewałem się pompy. Pisałem wczoraj, to nie wierzył Xabik.. S-ek szukał.
ja po prostu od zwlaszcza teraz bardzo w ski wierze
bo nie ma takiego cudu na swiecie ze o pandemii szybko da sie zapomniec
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dopłacił drugie 10tys i dalej gra. Dużo stracił. https://www.forexfactory.com/szwajcar#a ... ist-page.1
20 lat na rynku. Jaka presja??? Po 20 latach i tysiącach transakcji?? To prostu rynek jest sprytniejszy nawet od zawodowców, bo to sztuczna inteligencja. Poczytaj sobie jak sztuczna inteligencja poradziła sobie w szachach. Nie ma dziwne. Ruch był spodziewany, ale to jak to wykonali- to się w głowie nie mieści. To najlepszy dowód, jak to działa ten system, i kto a raczej co tym kręci. Gramy przeciwko komputerom, dlatego jest tak ciężko.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2020, 14:27 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
swiezak piszesz ze ski szukalem na dax
to czy jestes tak swięcie przekonany ze moje 2eski sa w zlym miejscu jak na te pore roku
ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
myslisz ze to az tak bardzo zly pomysl
https://iv.pl/image/daxski.GtyUFjn
z przykroscia musze stwierdzic ze pazernosc mnie dzis zzarla i mam 1 ktr na marcowym lke na daxie
na tym us30 to juz ich pogielo
dobrze ze se odpusvcilem bo zaraz 30k karwa zrobia zaczynamy ssssss
to czy jestes tak swięcie przekonany ze moje 2eski sa w zlym miejscu jak na te pore roku
ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
myslisz ze to az tak bardzo zly pomysl

https://iv.pl/image/daxski.GtyUFjn
z przykroscia musze stwierdzic ze pazernosc mnie dzis zzarla i mam 1 ktr na marcowym lke na daxie

na tym us30 to juz ich pogielo
dobrze ze se odpusvcilem bo zaraz 30k karwa zrobia zaczynamy ssssss
Ostatnio zmieniony 09 lis 2020, 14:43 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja myśle, że to jest dobry pomysł S na DAX. 13200- to jest poziom właśnie do dużych spadków.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.