DayTrading: Piątek 06.11.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 06.11.2020

Nieprzeczytany post autor: XAB »

to tak o skalpowaniu
swiezak a to sie nazywa skalpowanie pod zamkniecie rynku
ha ha ha
https://iv.pl/image/daxxxx.GtvlSif
dodam to byly 1ki takze bez szalenstw zwlaszcza na noc :P
bp
nie mialem prawie nic a znowu mam po malej esce :) dax i
us30 tu palka a szkoda bo jest 60 pip nizej ale wariata sie bojeeee :(
to chyba wszystko na co bylo ich stac
mialem byc bez zoltkow zoltki mam pap
https://iv.pl/image/toweekend.Gtvl6uw
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

XAB, powinieneś się zgłosić do tego konkursu z Zaorskim. Tam przyjmują też demo. Zgłaszasz konto 30k, waluta dowolna i po 15 stycznia masz czas. Ja to nie mam szans, ale ty byś wygrał w cuglach.. Cała Polska by uszłyszała o nowym mistrzu.. Poza tym nawigator nie ma tam reprezentanta w konkursie. Patrz jak tam grają: https://www.forexfactory.com/jnow#acct.35-tab.list
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

rookie2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rookie2 »

Świeżak44 pisze:
07 lis 2020, 00:19
XAB, powinieneś się zgłosić do tego konkursu z Zaorskim. Tam przyjmują też demo. Zgłaszasz konto 30k, waluta dowolna i po 15 stycznia masz czas. Ja to nie mam szans, ale ty byś wygrał w cuglach.. Cała Polska by uszłyszała o nowym mistrzu.. Poza tym nawigator nie ma tam reprezentanta w konkursie. Patrz jak tam grają: https://www.forexfactory.com/jnow#acct.35-tab.list
Na demo? To tak jak te konkursy kto mniej uwali, co kiedyś tam mieli. Na demo chcesz udowodnić kto ma większego przed "całą Polską", heh :| To fajny poziom konkursu. A nagrody jakieś są? Tytuł miszcza demo? Serio, świeżak może weź udział w tym, może jak będziesz miał z kimś "challenge" zamiast z rynkiem to zaczniesz lepiej grać.

Obrazek
https://www.myfxbook.com/members/rookie_t/pycha-kroczy-przed-upadkiem/7931743

XAB
Fanatyk
Fanatyk

SWIEZAK JAKI TY SMIESZNY jednak dzieciak jestes eot
powiem ci dyplomatycznie i dowcipnie
mnie zawodowego tradera chcesz na zawody demo wystawiac , może jako sponsora ha. Jestem BAX i tyle ludzi uczyłem jak zaczać, jak grac i co robić żeby na okrągło
depozytu nie tracili /tak jak ty na demo tracisz/,
ze ty i nie tylko ty nawet o tym zielonego pojecia nie masz
i od kiedy to mistrz?? z zielonymi w szranki staje
laurke dostane w nagrodę choc?
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
to byl wyjątkowy tydzień zaznaczam wyraznie????
pokazuje przecież wykresy pozycje codziennie i fakt troche mocniej wszedlem w listop, i pewnie teraz bedzie znowu ze 3-tygodnie lub więcej bezrybia czyli normalka
Zrobię to tylko raz ??/
i niech sobie czytacze czy trolle myślą i kombinują czy może REAL
czy to może demo czy może sklejka bo to mi lotto
Nie umiem zrobić tak by wyswietlic wszystkie pozycje/ok 100 od razu musiałbym pokazywać z 10 takich tabelek i nakładać 1,na 2
A to moge komuś wg mnie normalnemu pokazać na priv choć nie koniecznie bo po co?
dzwignia 1/20 i zadnego wejscia powyzej 1lota /poz po 3ktr wiekszosc/ i stratne byly tez
bo teraz np na weekend mam minus 4k przez dolara i 19 otwartych poz widac
nie bylo zadnej szansy by mi zagrozic depozyt?? a to istota gry na dt
statm na tabelce poczatek od 5,xx rano bo w sumie wtedy noc bylo to mocne wejscie
https://iv.pl/image/systemik-statm.GtyfAlD
i bzdurne komentarze mozecie sobie darowac bo nie bede sie w nie wdawał bo po co?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Bolek26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bolek26 »

Bax jak tam dolce ? Odkupiony już fizycznie ? Ja se myśle ze jeszcze podbicie do 1.196/7 edek to dolce 3.75/6 . A później do góry , jak ty to widzisz ??

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

Pradziadek prezydentem USA

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

doktorek pisze:
07 lis 2020, 10:45
Ten pradziadek jest główną postacią odpowiedzialną za przyłączenie Polski do NATO. Co w konsekwencji pozwoliło przyjęciu Polski do UE. No chyba że komuś przynależnośc POlski do UE po prostu śmierdzi. Co akurat mnie nie zdziwi :)
A więc wyznawcy rudego Trampka niech sie pogodzą, że rudy już przegrał w wyborach. Pozostało tylko doliczyc w dwóch Stanach (Georgii i Pensylwani) głosy i wybór stanie sie faktem.
Do dzisiaj sie zastanawiam jak taki typ mógł być wybrany na Prezydenta USA.

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

Cblondyn pisze:
07 lis 2020, 11:04
doktorek pisze:
07 lis 2020, 10:45
Ten pradziadek jest główną postacią odpowiedzialną za przyłączenie Polski do NATO. Co w konsekwencji pozwoliło przyjęciu Polski do UE. No chyba że komuś przynależnośc POlski do UE po prostu śmierdzi. Co akurat mnie nie zdziwi :)
A więc wyznawcy rudego Trampka niech sie pogodzą, że rudy już przegrał w wyborach. Pozostało tylko doliczyc w dwóch Stanach (Georgii i Pensylwani) głosy i wybór stanie sie faktem.
Do dzisiaj sie zastanawiam jak taki typ mógł być wybrany na Prezydenta USA.
to tylko informacja :564:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

doktorek pisze:
07 lis 2020, 11:20

Z jednym sie zgodze. Że jest rzecza nienormalną by na Prezydenta jakiegokolwiek kraju kandydował koleś w wieku ponad 70 lat. Dla mnie to chore. :D
:564:

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Cblondyn pisze:
07 lis 2020, 11:33
doktorek pisze:
07 lis 2020, 11:20

Z jednym sie zgodze. Że jest rzecza nienormalną by na Prezydenta jakiegokolwiek kraju kandydował koleś w wieku ponad 70 lat. Dla mnie to chore. :D
:564:
a jaki wtedy mieli wybor pani CLINT, lub on to mozna zrozumiec
ale w jakim cudem partia wystawia i jedno i drugie :?: to wg mnie u nich jest problemem
bo o 70 latkach pisałem tez

Zablokowany