wybory Panowie to są 4 listopada a rynek pracuje 1-2-3 tez i by zgasic nawet 50 pozycji potrzeba gora 3 minut

panikowac ja mogłbym fakt ale drobny przyklad

ale ja mam wszystko w sumie ponizej 28100 a to spora roznica
Chyba że będzie awaria u broka, brak połączenia, albo u Ciebie awaria neta, albo flash crash skoro wyboru w JuEsEj to takie wydarzenie .XAB pisze: 31 paź 2020, 18:34 wybory Panowie to są 4 listopada a rynek pracuje 1-2-3 tez i by zgasic nawet 50 pozycji potrzeba gora 3 minutalbo 15 sekund
Trzymam kciuki za twoje L-ki zostawione samopas na weekend przed wyborami..XAB pisze: 31 paź 2020, 23:26 to wszystko musi byc wliczone w poziom ryzyka
i znajac zycie to gieldy otworza sie pewnie zluka w dol po weekendzie a i tak wazne tylko co bedzie dalej a nie luczki
grozny jest tylko krach bo wtedy sie bronic za trudno reszta to drobiazgi nie liczace sie
a nie 3 listopada ?XAB pisze: 31 paź 2020, 18:34 no tak tylko jeszcze jeden istotny fakt
wybory Panowie to są 4 listopada a rynek pracuje 1-2-3 tez i by zgasic nawet 50 pozycji potrzeba gora 3 minutalbo 15 sekund
panikowac ja mogłbym fakt ale drobny przyklad
us30 gdybym mial pozycje np po284xx
ale ja mam wszystko w sumie ponizej 28100 a to spora roznica
Nie wiem, ale powtorce takiego samego scenariusza daje male szanse, ostatnie dni rzucily niezbyt dobre swiatlo na Trumpa, na pewno nie przysporzylo mu to zwolennikow, tylko odwrotnie,XAB pisze: 01 lis 2020, 16:41 skoncza to u nas bedzie juz 4 jak zwykle napisalem nie o tym o czym myslalem reakcje rynku moga byc dopiero 411
to co tris,,,, znowu bedzie pełne zaskoczenie bo trumpek wygra?
(.....)
A ja uwazam ze jutro wygra BAXtrisidginto pisze: 01 lis 2020, 17:05Nie wiem, ale powtorce takiego samego scenariusza daje male szanse, ostatnie dni rzucily niezbyt dobre swiatlo na Trumpa, na pewno nie przysporzylo mu to zwolennikow, tylko odwrotnie,XAB pisze: 01 lis 2020, 16:41 skoncza to u nas bedzie juz 4 jak zwykle napisalem nie o tym o czym myslalem reakcje rynku moga byc dopiero 411
to co tris,,,, znowu bedzie pełne zaskoczenie bo trumpek wygra?
(.....)
rekordowa frekwencja wg mnie nie jest bez znaczenia
pozdrawiam