zakozaczyles
DayTrading: Piątek 30.10.2020
Re: DayTrading: Piątek 30.10.2020
jeszcze 15 minut trzeba wytrzymac
doktorek spoko to 1lka na nasdqu wiec wiesz/ jak jeszcze 4 kupie to zaczynam myslec teraz mam z 1098xx
czyli na 50 pipow daje im fora jeszcze bo to pokryja 4 elki
a juz sprobuje miec 2lki na fajrant
us30 juz pelny luz bo 150 pipow wyzej to nasdaq zaden problem na dt bo wolno chodzi
doktorek spoko to 1lka na nasdqu wiec wiesz/ jak jeszcze 4 kupie to zaczynam myslec teraz mam z 1098xx
a juz sprobuje miec 2lki na fajrant
us30 juz pelny luz bo 150 pipow wyzej to nasdaq zaden problem na dt bo wolno chodzi
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
szuli popatrz dobrze zesmy te nasze ele na edku zamkneli a ja w sumie liczylem na wyzej
My forex
pytasz szuliego o tp
zasada przy wariacji zawsze taka sama pierwszy cel to 100 pipow
chcesz ryzykowac tp walisz 200 lub przesuwasz slke lub zabezpieczasz
to o daxie i nasdqu bo na us30 to inna bajka/2razy tyle/
My forex
Ostatnio zmieniony 30 paź 2020, 17:05 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
eduardo - https://invst.ly/snms6- wizja z rana trzyma. Gratulacje dla Kermita, Doktora i Szulera. Miało być i było 1,17. No to teraz po mojemu. Czekamy na 1,1620. MN szykuje się czerwona i bez dużego knota z dołu. U mnie edi dalej down.
Pozdrawiam
może to zadziała - https://invst.ly/snmwq
Pozdrawiam
może to zadziała - https://invst.ly/snmwq
Ostatnio zmieniony 30 paź 2020, 17:07 przez krab29, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
moze 1,1632 byc ale fuksem i raczej zaczynaj patrzec w goryyyyyyyyyyykrab29 pisze: 30 paź 2020, 17:03 eduardo - https://invst.ly/snms6- wizja z rana trzyma. Gratulacje dla Kermita, Doktora i Szulera. Miało być i było 1,17. No to teraz po mojemu. Czekamy na 1,1620. MN szykuje się czerwona i bez dużego knota z dołu. U mnie edi dalej down.
Pozdrawiam
no to indeksy sie naspadaly i moze na zamkniecie ostatni raz
pisalem 15 minut minelo
Ostatnio zmieniony 30 paź 2020, 17:22 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawie zjechaliXAB pisze: 30 paź 2020, 16:57 szuli popatrz dobrze zesmy te nasze ele na edku zamkneli a ja w sumie liczylem na wyzej
My forexpytasz szuliego o tp
z h1 pachniało S
tak jak pokazałem na kreskach
Może być trudno XAB - piątunio, popołudniunio. Koniec tygodniunio i miesięczniunio.
Pozdrawiam i 3maj się.
Pozdrawiam i 3maj się.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Zamknąłem - zawsze 3083,76 do przodu
Dziękuję szuler
Dziękuję szuler