JohnyEnglisz pisze: ↑17 wrz 2020, 17:21
krab29 pisze: ↑17 wrz 2020, 16:36
Wie ktoś dlaczego wybiłoo kabla? Nie wiem czy zamykać.
To reakcja na zwierzaka, zielony chyba go nie zauwazyl na D1, byl tam zwierzak a nawet dwa, byl przyczajony tygrys i ukryty smok
Powiem ci tak, skoro mnie wywołałeś:
1. Nie pamiętam dzisiaj twojego wykresu/postu na bieżąco co robisz. Ja pisałem dzisiaj kiedy biorę elki na eduardo i kablu.
2. Jesteś najbogatszym człowiekiem świata. Dlaczego? Bo masz tylu przyjaciół, że stać cię na wrogów. Zazdroszczę ci. Więc:
3. Zamiast zacytować mój post jak mi się dzisiaj akurat udało na edim czy kablu i pokazać się z dobrej strony, wyładowujesz swoje flustracje na kimś kogo szanuję za odwagę. Wizje Kermita dotyczą prawej strony boiska. Cóż, jak każdy ma lepsze i ma gorsze okresy. Dzisiaj na obu tych parach do tej pory się pomylił. I tyle, jak będzie później to możesz napisać. Ja na tę chwilę edi up, ale do kabla nie mam wizji.
4. Jeśli staje ci odwagi to dodaj go do ignorów i masz po kłopocie. Pytanie czy stać cię na to?
5. Ja listę taką mam. Zacne tam osoby są. Nie chcę, nie czytam, mi staje odwagi.
6. Piszę to odnośnie forum, ale tyczy się to życia. Złość, zawiść niszczy każdego do środka, więc lepiej mieć pozytywne nastawienie do życia.
Pozdrawiam Ciebie, Kermita i wszystkich i żebyśmy wszyscy zarobili. Nawet ci których mam w ignorach.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!