DayTrading: Wtorek 08.09.2020
Re: DayTrading: Wtorek 08.09.2020
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Moim zdaniem teraz w góre na indeksach. Dół już sprawdzili. Tylko konsola na razie na m1. Dołek na SP wybity i delikatna dywergencja wzrostowa na DJ. Xabik bierzesz??
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ja gram tylko us i nasdaq i tu juz lki mam i na daxie
a co za duzo to nie jest zdrowo
i tak mnie troche to lkowanie zmeczylo bo biore i daxa a trzy to za duzo
trzeba brac sile na rozmiary depa a gram ze 6 par w sumie to takie spadki jak dzis troche mnie szarpia dlatego to co mam starczy
a co za duzo to nie jest zdrowo
i tak mnie troche to lkowanie zmeczylo bo biore i daxa a trzy to za duzo
trzeba brac sile na rozmiary depa a gram ze 6 par w sumie to takie spadki jak dzis troche mnie szarpia dlatego to co mam starczy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Gaduła
SP500
caly czas cel 3100 do gornej lini duzego kanału ale
zgadzam sie, poki co teraz do gory ale najwyzej do 200SMA na H1 tak pi-razy-oko 3470-3500.
Po spadku do 3100 ktory zakladm ze bedzie szybki i wielu wezmie to za poczatek wielkiej bessy zacznie sie powrot na podwojny szczyt.
Pozniej to juz miej nas Panie w swojej opiece. A bedzie pod co spadac i na pewnie nie pod jakas PLANDEMIE.
Kto ma rozum niech policzy......
caly czas cel 3100 do gornej lini duzego kanału ale
zgadzam sie, poki co teraz do gory ale najwyzej do 200SMA na H1 tak pi-razy-oko 3470-3500.
Po spadku do 3100 ktory zakladm ze bedzie szybki i wielu wezmie to za poczatek wielkiej bessy zacznie sie powrot na podwojny szczyt.
Pozniej to juz miej nas Panie w swojej opiece. A bedzie pod co spadac i na pewnie nie pod jakas PLANDEMIE.
Kto ma rozum niech policzy......
czyli moje h4 na us100 poszlo pieknie .... czy teraz przebija i pojda w moj tp czy wyjda na wzrostowke ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

https://www.google.com/search?client=fi ... d&q=tepara
Panie Kermit, tyle lat na fx i nie wiesz co to znaczy. Każdy zna tę formacje. Wieczór i ktoś umie poprawić humor.
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
ale upierdliwce musieli jeszcze raz puknac dolki no karwa trzeba miec do nich cierpliwosc dobrej nocki
elek moc ale ropa juz zarabia tez
ropa wti
https://iv.pl/image/rp1.Gtk227s
wszystkie lki teraz zarabiaja / jutro zbiory bo nie mam sily myslec/
przemieliłem dziadów do spodu
dobranoc 
elek moc ale ropa juz zarabia tez
ropa wti
https://iv.pl/image/rp1.Gtk227s
wszystkie lki teraz zarabiaja / jutro zbiory bo nie mam sily myslec/
przemieliłem dziadów do spodu

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2020, 21:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
oby tego 3100 nie stukneli teraz z marszu bo Bax bedzie niepocieszony.
swoja droga te Lki to ja bym sobie odpuscił bynajmniej do piatku.
ale co ja tam wiem..... jak wrzucałem wykres dolara przed startem z 3,86 do 4,30 to mnie tu zbanowano....
ale co ja tam wiem..... jak wrzucałem wykres dolara przed startem z 3,86 do 4,30 to mnie tu zbanowano....
titorJoooohnTitor pisze: ↑08 wrz 2020, 21:37oby tego 3100 nie stukneli teraz z marszu bo Bax bedzie niepocieszony.
zalozenie na wzrosty jest ok
trzeba bylo tylko wytrzymac dzisiejsze pierdniecie miska
ten tydzien to zbiory

zerknij z nudow na daxa
https://iv.pl/image/dax.Gtk2U3O
nie widze zadnego sygnalu jeszcze na spadki zas w gore a miejsca jest dosc

tesla 20% w dol , aple 6 % pieknie peka bania czyli otwarcie jutro us100 z piekna luka
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek