nie znalem go a w sumie raz tu na tym portalu z nim rozmawialem dluzej i sporo go wtedy pytalem
napisze tak
jesli potrafił odejsc to chwała mu za to i wielkie gratki byl jest i bedzie dobrym spekulantem w mojej ocenie
i jesli mnie czyta niech omija z daleka tzn juz ani nie wraca ani sie nie angazuje
bo bycie tym najjjjj,,,, niestety zwłaszcza przy fleszach sie nie da
Sam napisal pieniadz lubi cisze a udawadnianie swoich racji jest na tzw pokazowkach ?niebezpieczne bo zawsze jest był i bedzie taki gracz pod presjaaaaaaaaaa
NA PROSTEJ ZASADZIE
powiedzmy GRA NA SPADKI to bierze pod uwagę mimowolnie to ze ci co czytaja tez to robia -----------wiec udowadnia? czasem na siłe ze załozenie jest ok choc normalnie to znajac zycie spierniczał -by z pozycji a poklaski po kilku latach tez staja sie nudne tym bardziej ze klaszcze gawiedz a szpece łatwo rozliczają z kazdego błędu a nie da sie bez błędów grać
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora