Panie Doktorze jest jakaś diagnoza dla pacjenta ediego. Mamy 1,1230. Walimy full depo w L?
Gram bardzo dlugo nigdy nie gralem powyzej 50% depo ---klluczowe dla edka 1,1275
Jakie 50% depo?/ Wchodzisz, zarabezpieczasz, zarabiasz, wychodzisz..WZZW- Skalpowanie z trendem. Jak nie ciągna wychodzisz. Wsyzstkie trejdy zyskowne od rana +15%. Teraz przerwa. A na drugim koncie gdzie się zakładałem, raz zysk raz strata... i konto w miejscu. PS. Myśłałem, że będą spadki, polecą na 11600. No i co ?? No i nic.. ale i tak na tym zarobiłem. Dzieki strategii. A jakbym trafił spadki to powinienem zarobić 5 razy więcej. Ale nie spadli tylko wrośli. Strategia musi chronić tradera przed takimi sytuacjami.
Swiezy zagraj w realu za cale depo zobaczymy jak z twoia psychika i czy kasa Ci zostanie
NA TERAZ MOJA WROZBĘ NA TO CO Z RANA ZROBILIteraz 1,12??/
to dalej jest podazowo pany
XAB, czy to Twój jedyny nick na tym forum?
tak a czemu ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
usdmxn - nie wiem czy ktoś to gra? Dolar się umacnia, w Meksyku zaczyna szaleć Koronka. Zamknąłem wszystko na jakimś zysku. Dla mnie para na up w najbliższym czasie. A miało być tak pięknie, miał się nam nie kurczyć świat, ...
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
usa to siedziba szatana a ten aktualnie zarzadza planeta. dolar jeszcze dlugo bedzie krolem. euro to smiec. europa ma splonac i tak sie stanie. brzmi to petanczo ale takie sa fakty.
. Kermit jest na up, a z nim ostatnio ciężko dyskutować. Jest w takim amoku seryjnego mordercy. Wszystko mu wychodzi. Stąd moje obawy o S na edim. Z AK - analizą kawową ciężko dyskutować.
prawo serii tez kiedyś sie kończy... Niebezpiecznie zblizyli sie do mojego SL wiec mysle ze dzis mi zamkna ta pozycje... ale jesli nie to orgr wejdzie do gry i wtedy warto bedzie nawet wyzej pocelowac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
trist
miala byc szansa na 4,xx dolca w czerwcu tio i gawrn na eterze silny zwarty i gotowy
ha ha ha /brales po 3,9 jak ci sugerowalem
to co za 13 minut zaczynamy teatrzyk 8)cokolwiek nie bedzie to ski na dolcach i lki na edku juz saaaaaaa
ropa sierp wti
postraszyli troche ale ok 1lka i reszta ok bo zarabiam a dt nie musze na niczym nar https://iv.pl/image/GtSLMG7
usdmxn - nie wiem czy ktoś to gra? Dolar się umacnia, w Meksyku zaczyna szaleć Koronka. Zamknąłem wszystko na jakimś zysku. Dla mnie para na up w najbliższym czasie. A miało być tak pięknie, miał się nam nie kurczyć świat, ...
Nie tylko korona - a stan jest tam wyjątkowo ciężki - ale kartele się leją o wpływy. Na ostro aktualnie.
Dane gospodarcze bardzo złe.
A dziś o 20 (chyba o 20) stopy - spodziewane obniżenie o 0,5% .
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Nie tylko korona - a stan jest tam wyjątkowo ciężki - ale kartele się leją o wpływy. Na ostro aktualnie.
Dane gospodarcze bardzo złe.
A dziś o 20 (chyba o 20) stopy - spodziewane obniżenie o 0,5% .
O 13 były dane i one mnie dobiły, a o 20 stopy. Ostatnio swapy na S liche są. Zostaje usdtry do czegoś takiego. Na tę chwilę peso zakończone porażką. Poszukamy kolejnego szczytu, a może Trumpowe wybory - ale nic nie zdarza się 2x. Usdzar swapy jeszcze większa porażka.
Pozdrawiam i zieloności.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!