Miałam tp z elek rozstawione w przedziale 50-55, ale u mnie doszli do 45,2 (mbank). Dlatego zapytałam ze zdzwieniem

Dranie

Dzięki, Tsu.
Miałam tp z elek rozstawione w przedziale 50-55, ale u mnie doszli do 45,2 (mbank). Dlatego zapytałam ze zdzwieniem
Dlaczego zaraz dranie? Taki sam poziom cenowy jest u brokera XTB, TMS jak i mForex. No chyba, że zmowa brokerów (nie sądze)Anomalia pisze: 23 cze 2020, 21:23Miałam tp z elek rozstawione w przedziale 50-55, ale u mnie doszli do 45,2 (mbank). Dlatego zapytałam ze zdzwieniem![]()
Dranie
Dzięki, Tsu.
Wolałabym dziś być klientem brokera TsunamiegoCblondyn pisze: 23 cze 2020, 21:48Dlaczego zaraz dranie? Taki sam poziom cenowy jest u brokera XTB, TMS jak i mForex. No chyba, że zmowa brokerów (nie sądze)![]()
Wyszłoby dokładnie na to samo bo i wejście byłoby o te kilka/kilkanaście punktów wyżejAnomalia pisze: 23 cze 2020, 21:53Wolałabym dziś być klientem brokera TsunamiegoCblondyn pisze: 23 cze 2020, 21:48Dlaczego zaraz dranie? Taki sam poziom cenowy jest u brokera XTB, TMS jak i mForex. No chyba, że zmowa brokerów (nie sądze)Anomalia pisze: 23 cze 2020, 21:23
Miałam tp z elek rozstawione w przedziale 50-55, ale u mnie doszli do 45,2 (mbank). Dlatego zapytałam ze zdzwieniem![]()
Dranie
Dzięki, Tsu.![]()
![]()
Zależy od powodu różnicyCblondyn pisze: 23 cze 2020, 22:08Wyszłoby dokładnie na to samo bo i wejście byłoby o te kilka/kilkanaście punktów wyżej![]()
Róznica jest stała. I każdego dnia jest taka sama. Kwestia kwotowania u brokera. Nie ma w tym żadnych sztuczek, przekrętów itp.
Ale jest nasze ulubione rolowanie.Cblondyn pisze: 23 cze 2020, 22:18Róznica jest stała. I każdego dnia jest taka sama. Kwestia kwotowania u brokera. Nie ma w tym żadnych sztuczek, przekrętów itp.
Rolowanie też niewiele sie różni. I cena w góre i w dół dokładnie robi tyle samo punktów co u innych broków.
Hmmm, myślisz, że tym razem się uda??? Ale dlaczego? Bo, szczytu nie wybili??