i nie pozna ha ha ha a daxik wyzej 12500 pasiiiiii
plan zalozenie realizacja powoli spokojnie bez gorączkowania się
/ja dalej mam 3lki te z nocy
a teraz korekta na 12420---12440
ALBO ZALICZYMY 600 tke i dopiero walniemy ze dwa oczka w dol
to bardziej mi dzis pasi
dolce
skracam usredniam a kasy z tego ani widu ani slychu https://iv.pl/image/GtSGB0z
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
i nie pozna ha ha ha a daxik wyzej 12500 pasiiiiii
plan zalozenie realizacja powoli spokojnie bez gorączkowania się
/ja dalej mam 3lki te z nocy
a teraz korekta na 12420---12440
ALBO ZALICZYMY 600 tke i dopiero walniemy ze dwa oczka w dol
to bardziej mi dzis pasi
dolce
skracam usredniam a kasy z tego ani widu ani slychu https://iv.pl/image/GtSGB0z
U mnie z USD--PLN kase widac dzisjaj wywoze wagonik po 3,9920 klepane w piatek dax 12550 wyzej nie widze LLL dax zamknieta
edek h1 - piatkowa projekcja zrealizowana niemal co do pipsa post989306.html#p989306
Obecnie chodzi mi po głowie cos takiego jak poniżej, ale pewnosci nie mam, a sygnalow przesilenia jeszcze brak
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
edek h1 - piatkowa projekcja zrealizowana niemal co do pipsa post989306.html#p989306
Obecnie chodzi mi po głowie cos takiego jak poniżej, ale pewnosci nie mam, a sygnalow przesilenia jeszcze brak
Trudno się z tobą nie zgodzić. Gratulacje, wszystko w punkt
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!