Może miec na kogoś wplyw. Jak ciągle coś gada, SSSSSS i udaje że zarabia to może mieć wpływ. Skad taka pewność , ze nie może miec na kogoś wpływu??
DayTrading: Czwartek 11.06.2020
Re: DayTrading: Czwartek 11.06.2020
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ja tez ale dlatego, ze fajnie na kangurze pogralem
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dax
byl szczycik 129xxx
no to mamy 119xxx
jakie to proste i skuteczne jest tysiaczek u grubasa jest
plan minimum ma teraz czy tylko tyle czy poltoraczek czemu nie
kontraktowcy widza na 15 czerwca czyli blisko a straty maja dalej zajebiste
tak dla przypomnienia SPECOM SRECOM TO MOJE ZALOZENIE NA CZERWIEc
BYLO ok
11000 -11500 CEL
W CZYM sie niby pomylilem
w ktora strone rynek wali teraz
mialem ostatnio srednia 12111 ale rynek spadl wiec kupowalem lki
i nawet dziecko to by zauwazylo ze
mam teraz 12008
i jaka to krna strata przy pukaniu drobnymi lkami
5 grubszych z dolu rynek 30 pip w gore i stratuy nie ma juz zadnej
proponuje zjesc troche trawy skoszonej bo niektorzy to jak barany na łace

ja w zasadzie dopiero w tej chwili zaczynam daxa kupowac PANY
byl szczycik 129xxx
no to mamy 119xxx
jakie to proste i skuteczne jest tysiaczek u grubasa jest
plan minimum ma teraz czy tylko tyle czy poltoraczek czemu nie
kontraktowcy widza na 15 czerwca czyli blisko a straty maja dalej zajebiste
tak dla przypomnienia SPECOM SRECOM TO MOJE ZALOZENIE NA CZERWIEc
BYLO ok
11000 -11500 CEL

W CZYM sie niby pomylilem

w ktora strone rynek wali teraz
mialem ostatnio srednia 12111 ale rynek spadl wiec kupowalem lki
i nawet dziecko to by zauwazylo ze
mam teraz 12008
i jaka to krna strata przy pukaniu drobnymi lkami
5 grubszych z dolu rynek 30 pip w gore i stratuy nie ma juz zadnej
proponuje zjesc troche trawy skoszonej bo niektorzy to jak barany na łace

ja w zasadzie dopiero w tej chwili zaczynam daxa kupowac PANY
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A co z tymi L-kami co je miałeś od 2100-2177??? https://iv.pl/image/Gtn7NdI A mamy już 11870.. to juz prawie 300 punktów w druga strone. Co się z nimi stało???? I z jakiego setupu korzystałeś przy wchodzeniu? 

DAX MINUTKA
CHYBA PO ROBOCIE
nie da sie przy tak duzym spadku w ciagu dnia uniknac i obejsc sie bez strat
ale to sa straty rzedu powiedzmy 3 procent depo czyli nawet nie 1/3 wczorajszej dniowki
do wieczora i zarabiac jak kto umie
srednia do przezycia teraz gdybym wszystko zgasil minus 6kla ale to tylko gdybym gasil a juz gasic ze strata nie widze potrzeby bo mam kase na kupna
i to juz kasy sporo
https://iv.pl/image/GtnaZMB
ponizej 940 teraz tylko kupuje zas w ok 12kola skracam ale tak by nic nie tracic i tyle gołowąsy zieloni nauki
i tak dla tych co uwielbiaja jak ktos traci
to rano mialem zysk tez z ski i zgasilem wczoraj strazaka z 12900
wiec suma 2 dni nawet przy tym spadku to sraty nie straty AMEN
I PISALEM TU TYLE RAZY ZE W GORE TO DAX IDZIE PO 100PIP ZAS SPADA TO MOZE I Z 500 OD RAZU
L
LKE GRAC GDY SIRE USPOKOJI ciut sie zagapilem i to tylko tyle drobna wpadka
CHYBA PO ROBOCIE
nie da sie przy tak duzym spadku w ciagu dnia uniknac i obejsc sie bez strat
ale to sa straty rzedu powiedzmy 3 procent depo czyli nawet nie 1/3 wczorajszej dniowki
do wieczora i zarabiac jak kto umie
srednia do przezycia teraz gdybym wszystko zgasil minus 6kla ale to tylko gdybym gasil a juz gasic ze strata nie widze potrzeby bo mam kase na kupna
i to juz kasy sporo
ponizej 940 teraz tylko kupuje zas w ok 12kola skracam ale tak by nic nie tracic i tyle gołowąsy zieloni nauki
to rano mialem zysk tez z ski i zgasilem wczoraj strazaka z 12900
wiec suma 2 dni nawet przy tym spadku to sraty nie straty AMEN
I PISALEM TU TYLE RAZY ZE W GORE TO DAX IDZIE PO 100PIP ZAS SPADA TO MOZE I Z 500 OD RAZU
L
Wasz DAX pokazuje jako ciekawostkę i nie daję gwarancji że zadziała 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie tłumacz się. Te L-ki są do d..py. To jest klasyczny grid to co widzimy na tym wykresie. Wykres martwy, leci na łeb a ty dokładasz L.. idokładasz Klasyka gridowania. Ile osób tak konta uwaliło? Jaka była metodologia tych wejść. Bo jest tanio?? Jakie AT tam było zastosowane?? Jakieś poziomy wsparcia gdzieś były? Może OB wzrostowe gdzieś rysowali przez moment tak jak mi na SP??? No niestety.. I nie mów ile wcześniej zarobiłeś, bo na takich gridach przy spadającym DAX-ie uwala sie całe konta. Może masz malutkie pozycje, ale ktoś może mieć większe i co wtedy?XAB pisze: ↑11 cze 2020, 18:30DAX MINUTKA
CHYBA PO ROBOCIE
Swoją drogą to ciekawe, że dziś tak walą pionowo w dół??? Jakieś dane czy tak po prostu..???? Ja juz nie gram, bo pod koniec trace, też zaczynam szukać L i dołków na silnym trendzie spadkowym... 
A jeśli chodzi o zakres tej fazy spadku, to jesteśmy blisko dużego OB na SP. Tutaj na dolnej krawędzi dopiero mogą sie obrócić. Jest bardzo blisko.. Tutaj trzeba się dopiero rozglądac za L.. pozionm 3020 mnie interesuje..

A jeśli chodzi o zakres tej fazy spadku, to jesteśmy blisko dużego OB na SP. Tutaj na dolnej krawędzi dopiero mogą sie obrócić. Jest bardzo blisko.. Tutaj trzeba się dopiero rozglądac za L.. pozionm 3020 mnie interesuje..
Na DAX-ie tez troszkę brakuje .. 11750 wychodzi dolna krawędź.
- graczpospolity
- Gaduła
Każdemu zdarzają się fakupy, nie rozumiem tylko tej nagonki tutaj, aż strach cokolwiek zamieścić - szczególnie, że moje analizy sprawdzają się średnio w 30-40%.
Jak choćby dzisiaj, miałem trzymać shorty na łopie z 38.5 stawiane dzisiaj w nocy (tak wiem z dupy wejście w środku niczego) i trzymać aż do 35. Niestety nie było mi to dane, psyche nie wytrzymała i odwróciłem się już w okolicach 36.2 i do tego podwoiłem pozycję. Dalej przetrzymałem srogą stratę i skasowałem sl zdecydowany bronić pozycji jak Częstochowy i trzymać stratę równą co najmniej zyskom z Czerwca. Na szczęście cena wróciła i zamknąłem bez strat. Obecnie odchodzę od stołu bo nie wytrzymuję.
Jeśli jeszcze miałbym pyskować w tym czasie na forum, prawdopodobnie musiałbym po miesiącu udać się do psychiatry a jak dobrze wiemy obecnie jest to dosyć problematyczne.
Jak choćby dzisiaj, miałem trzymać shorty na łopie z 38.5 stawiane dzisiaj w nocy (tak wiem z dupy wejście w środku niczego) i trzymać aż do 35. Niestety nie było mi to dane, psyche nie wytrzymała i odwróciłem się już w okolicach 36.2 i do tego podwoiłem pozycję. Dalej przetrzymałem srogą stratę i skasowałem sl zdecydowany bronić pozycji jak Częstochowy i trzymać stratę równą co najmniej zyskom z Czerwca. Na szczęście cena wróciła i zamknąłem bez strat. Obecnie odchodzę od stołu bo nie wytrzymuję.
Jeśli jeszcze miałbym pyskować w tym czasie na forum, prawdopodobnie musiałbym po miesiącu udać się do psychiatry a jak dobrze wiemy obecnie jest to dosyć problematyczne.