TO NIECH KAŻDY STĄD WYP... Jak się nie podoba..

PS. Na DAX-ie oberwała się podloga, a XAB został sie z L-kami jak Himilsbach z angielskim..

TO NIECH KAŻDY STĄD WYP... Jak się nie podoba..
Bo on grać nie umie, tylko wprowadza wszystkich w błąd. Zobacz teraz co on zrobił na DAX-ie. I jeszcze gada, że to metoda 100% pewności.. Niech pokaże te pozycje co teraz wziął, czyba z 10 L-iek i mu zjechali 150 punktów nizej.
Kogo wprowadza w blad? Chyba Ziutka spod budki z piwem ktory wlasnego zdania nie ma. Niech gra co chce. Kazdy podejmuje decyzje samodzielnie czy korzystac z jego wykresow i opinii czy je olac. Ja nie wiem skad tu niektorzy sie urwali. Ostatnia mysla jaka by mi przyszla do glowy po nietrafionym trejdzie to szukac winnego na forum... no bez jaj. Ile Ty masz lat?
100. A kto ci powiedział , że ja się jego trejdami kieruje. Jakbym się kierował to bym dziś uwalił konta na tych L-kach, co teraz wziął. Ja twierdze, ze jego metody nie dają zysków i tyle. Niech udowodni że jest inaczej. Dziś go znowu wywieźli i zamilkł. Teraz prze ztydzień , bedzie walił L-ki, aż się odwrócą i bedzie trwierdził, ze zarabia. Trzeba w końcu to wyjasnić.. nie uważasz??? Prawie 200 punktów mu zjechali na 10 pozycjach. I co??? Zarobiony???Kermit pisze: ↑11 cze 2020, 17:42Kogo wprowadza w blad? Chyba Ziutka spod budki z piwem ktory wlasnego zdania nie ma. Niech gra co chce. Kazdy podejmuje decyzje samodzielnie czy korzystac z jego wykresow i opinii czy je olac. Ja nie wiem skad tu niektorzy sie urwali. Ostatnia mysla jaka by mi przyszla do glowy po nietrafionym trejdzie to szukac winnego na forum... no bez jaj. Ile Ty masz lat?
Dokładnie tak. Ale kermit pamiętaj że próbujesz wytłumaczyć coś chłopu który uwala konto srednio raz na tydzień