DayTrading: Czwartek 11.06.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 11.06.2020

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Kermit pisze:
11 cze 2020, 17:17
XAB pisze:
11 cze 2020, 16:20
upsssssssss jest swiezy a ja juz luzak
SWIEZY
TAK LUBISZ MI ZARZUCAC JAK TO JA SIE MYLE W ZALOZENIU CO DO RYNKU

podobno dales go do ignorow to po kiego grzyba dalej go czytasz i sie produkujesz. Smietnik robicie
TO NIECH KAŻDY STĄD WYP... Jak się nie podoba.. :evil:

PS. Na DAX-ie oberwała się podloga, a XAB został sie z L-kami jak Himilsbach z angielskim.. :shock:
Ostatnio zmieniony 11 cze 2020, 17:36 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Świeżak zajmij się sobą a nie innymi , masz swojego mistrza to jemu zadawaj pytania i wylewaj swoje żale że rynek ciągle robi cię w konia .Nie rozumiem po co czepiasz się XAB ,dla poprawy swojego samopoczucia ?

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

MERLIN pisze:
11 cze 2020, 17:35
Świeżak zajmij się sobą a nie innymi , masz swojego mistrza to jemu zadawaj pytania i wylewaj swoje żale że rynek ciągle robi cię w konia .Nie rozumiem po co czepiasz się XAB ,dla poprawy swojego samopoczucia ?
Bo on grać nie umie, tylko wprowadza wszystkich w błąd. Zobacz teraz co on zrobił na DAX-ie. I jeszcze gada, że to metoda 100% pewności.. Niech pokaże te pozycje co teraz wziął, czyba z 10 L-iek i mu zjechali 150 punktów nizej.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

index dolara m30, h1 - utworzony wczoraj na wsparciu dziennym trojkat rozszerzajacy. Obecnie wybity i na retescie utworzony trojkat symetryczny. Bazowy scenarusz to wyjscie gora z nowego trojkata i dokonczenia zasiegu formacji
https://www.tradingview.com/x/iA1EkoAD/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Świeżak44 pisze:
11 cze 2020, 17:39

Bo on grać nie umie, tylko wprowadza wszystkich w błąd. Zobacz teraz co on zrobił na DAX-ie. I jeszcze gada, że to metoda 100% pewności.. Niech pokaże te pozycje co teraz wziął, czyba z 10 L-iek i mu zjechali 150 punktów nizej.
Kogo wprowadza w blad? Chyba Ziutka spod budki z piwem ktory wlasnego zdania nie ma. Niech gra co chce. Kazdy podejmuje decyzje samodzielnie czy korzystac z jego wykresow i opinii czy je olac. Ja nie wiem skad tu niektorzy sie urwali. Ostatnia mysla jaka by mi przyszla do glowy po nietrafionym trejdzie to szukac winnego na forum... no bez jaj. Ile Ty masz lat?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

edek m30, h1 - bazowy scenariusz to wyjscie z formacji dolem dla mnie ze wzgledu na zwierzaka z h4 ktorego pokazywałem wczoraj i układ na indexie dolara
https://www.tradingview.com/x/ohZOh6E7/
https://www.tradingview.com/x/r9aPRPh2/

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze:
11 cze 2020, 17:42
Świeżak44 pisze:
11 cze 2020, 17:39

Kogo wprowadza w blad? Chyba Ziutka spod budki z piwem ktory wlasnego zdania nie ma. Niech gra co chce. Kazdy podejmuje decyzje samodzielnie czy korzystac z jego wykresow i opinii czy je olac. Ja nie wiem skad tu niektorzy sie urwali. Ostatnia mysla jaka by mi przyszla do glowy po nietrafionym trejdzie to szukac winnego na forum... no bez jaj. Ile Ty masz lat?
100. A kto ci powiedział , że ja się jego trejdami kieruje. Jakbym się kierował to bym dziś uwalił konta na tych L-kach, co teraz wziął. Ja twierdze, ze jego metody nie dają zysków i tyle. Niech udowodni że jest inaczej. Dziś go znowu wywieźli i zamilkł. Teraz prze ztydzień , bedzie walił L-ki, aż się odwrócą i bedzie trwierdził, ze zarabia. Trzeba w końcu to wyjasnić.. nie uważasz??? Prawie 200 punktów mu zjechali na 10 pozycjach. I co??? Zarobiony??? :568:
Ostatnio zmieniony 11 cze 2020, 17:49 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nie uwazam. Zupelnie jest mi obojetne czy cos wygral czy uwalil. jaki ma to miec wplyw na moje decyzje inwestycyjne wg Ciebie?

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Żaba USD-CAD niestety przegapiłem :evil:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2020, 17:53 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

Kermit pisze:
11 cze 2020, 17:47
Nie uwazam. Zupelnie jest mi obojetne czy cos wygral czy uwalil. jaki ma to miec wplyw na moje decyzje inwestycyjne wg Ciebie?
Dokładnie tak. Ale kermit pamiętaj że próbujesz wytłumaczyć coś chłopu który uwala konto srednio raz na tydzień :D
Sorry.. demo konto.. :twisted:
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

Zablokowany