Kermit mam nadzieję, że grasz to kiwi. I dzięki za zwrócenie uwagi, dałem kangura.
kiwi i edka wlasnie zgasilem i przestawilem sie na edku na L i na kangurze na L. Spodziewam sie jeszcze jednego ataku na szczyty na tych parach w tym tygodniu. Potem dalszy ciag korekty
Dobra Panie Kermit, żarty się skończyły. Nie o rybę chodzi, tylko o wędkę Pisz co pijesz, że ci tak jak dzisiaj wychodzi
Tylko szczerze, co pijesz
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
dax
ostatnie bydle z obory
no to powili robimy lki https://iv.pl/image/Gtn8NmI
strazak bez zmian on tylko broni gory bo wtedy mocno wchodze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EU zamknięte ,coś się rysuje -zwierzak czai się z za krzaka Indeks Dolara trochę brakuje ,czyżby podbicie i dalej w dół, EU pociągnęło by jeszcze w górę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pewnie jutro oslabia dolara, cos tak szeptali. Ale czy to ma sens? skoro sprzedaz jena da nam pare figur wiecej przy euro niz $, to po co sie z nim zmagac bezposrednio.
Dobra Panie Kermit, żarty się skończyły. Nie o rybę chodzi, tylko o wędkę Pisz co pijesz, że ci tak jak dzisiaj wychodzi
Tylko szczerze, co pijesz
głównie kawę
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EU dzisiaj dość prosto chyba zagrali ,jako że od rana mam tylko telefon do dyspozycji to teraz rozrysowałem na szybko To dla tych co nie rozumieją czym jest CYPHER
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.