o jakich nieprzespanych nocach piszesz znowu
spie wiecej godz w dzien niz w nocy
tak zyje pol swiata gdy jest temperatura powyzej 2dziestu kilku stopni
jestem wypoczety bardziej niz ty rano jestem codziennie nad woda i w lesie
obudz sie bo ja to nie taki swiat w ktorym ty zyjesz w ciagu 5 minut moge na upartego wykąpac sie w jeziorze
to ty musisz zapierniczać jutro rano pewnie do pracy , ja nic nie musze od kilku lat
zapytaj bo tu pare osob mnie zna czy ja cos musze

procz tego ze musze fakt teraz czasem trawke sam skosic to fakt

ha ha ha ha
forum czy forex to tylko z nudow a ze pisze tu nieskladnie , ze robie bledy interp itp
to nie dlatego ze nie umiem pisac ale to lenistwo
nigdy nie musialem procz pisania tu pisac na maszynie bo ktos to za mnie zawsze robil eot bo co tu gadac popracuj z ludzmi z roznego statusu społecznego i z roznego swiata
to za 20 lat obawiam sie ze bys gorzej sie wypowiadal niz ja
to niestety nie moja wina ze co 3ci na forum to frustrat ktory stracil cos na fx lub wszystko i teraz sie wyzywa na forach czepiajac sie kazdego kto dobrze tu pisze bo przeciez wg niego zarobic sie na fx nie da bo jakze to on najmadrzejszy a stracił
i co drugi zielony podchwytuje ten tekst jak mantre i powtarza jak malpa bo tylko to potrafiii
koniec na dzis nara
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora