DayTrading: Piątek 05.06.2020
Re: DayTrading: Piątek 05.06.2020
Ostatnio zmieniony 05 cze 2020, 14:01 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chyba ze w taka korelacje do przemysleniaXAB pisze: ↑05 cze 2020, 13:52dax skiXAB pisze: ↑05 cze 2020, 13:28no to dzis polecial na daxie majstersztyk po calosci a mnie kurna nie bylo i nawet nie moglem zerknac co sie dzieje ,
bywa sporo zysku ucieklo a zrobila sie srana robota
bo oczekujace ski mialem ustawione do 660 i wiadomo lka na 600 poszla w pzdu
nie mam nawet 600 sredniej wiec dziubanko skubanko w obie strony
w elki wszedlem z pol godz temui pasowaloby by choc jeszcze pod te 700 z raz podeszli czy wyzej plisssssssssss hamerykance wierze w was
dax ktotko minutowo sekundowo
nie bawie sie w trzymanki a tylko szybkie dt kup sprzadaj i buduje pozycje tylko z gory![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz tylko ski na tapecie / dawac w gore ile sie da to poprawie sobie srednia
https://iv.pl/image/GtRUtmm
wykres m15
powoli spokojnie ale moze i do soboty robota![]()
https://iv.pl/image/GtRUdgf
od nizej 600 zaczynam lki i tak w kolo macieju
w sumie na razie skracam tylko delikatnie te ski bo one musza dac zarobek i za kilka dni beda git
nie uwierze juz tylko we wzrosty
13,8--8---13,2---7,xxx

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
rszta par czyli edek sredek to jak pisalem
poki rynek bedzie szukal szczyto na indeksach edka w dol nie spuszcza no chyba ze na chwile
poki rynek bedzie szukal szczyto na indeksach edka w dol nie spuszcza no chyba ze na chwile
Dobra pany gramy , zielony wygrywa czerwony przegrywa, zgadujcie kochani czy edward szczyt czy pieklo dzis zdobywa
Obstawiamy panowie. Ja licze na ruch w okolice 1.15
ewentualnie bede smutki popijal

Obstawiamy panowie. Ja licze na ruch w okolice 1.15

mam zabezpieczona pozycje na gorze wiec nie bede obiektywny ale raczej bym widzial 1.1240-1.1270 dziś
o mniej wiecej takie cos
https://www.tradingview.com/x/fJKC5pdG/
tyle ze kabel poszedl gora i jesli to nie okaze sie falszywka to ma z figure up mozliwosci jeszcze
inna sprawa ze prognozy bezrobocia sa tak masakrycznie slabe ze ciezko uwierzyc ze odczyty moga byc gorsze jeszcze
tak czułem ze prognozy sa przesadzone...
Te dane to jakis kosmos

Kermit pisze: ↑05 cze 2020, 14:18mam zabezpieczona pozycje na gorze wiec nie bede obiektywny ale raczej bym widzial 1.1240-1.1270 dziś
o mniej wiecej takie cos
https://www.tradingview.com/x/fJKC5pdG/
tyle ze kabel poszedl gora i jesli to nie okaze sie falszywka to ma z figure up mozliwosci jeszcze
Poki co gratki Zaba