DayTrading: Czwartek 04.06.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 04.06.2020

Nieprzeczytany post autor: XAB »

ujme to tak
chyba bede musial jakis furgon zamowiac bo 5 ty beret mi na tym daxie ci na full prawie zapakowali karwa szok lki zgaszone ski stoja zajebiscie
ale szalenstwo
teraz na ssss na dodatek na obu brokach
dax po wariacji
to juz w zasadzie po skrotach z tym xchyba zostane bo mam juz dosc krecenia sie w kolko przynajmniej na tera
i dobrze ze choc raz bylem skupiony na 1dnym walorze
reszta wskoczyla z doskoku jak chocby ska na edku
https://iv.pl/image/GtRm6lr
teraz kto lubi lki
to bardzo ostroznie bo idzie dobijajaca falka
na glownym elek kilka sie porobilo z oczekujacych wiec tam juz lkuje
wykresowy zostaje na sss
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Misiek712
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Misiek712 »

ładnie buja wczorjasza pozycja wyleciała na stopie ponowiona 1,126 narazie odważnie bez stopa:)

Apek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Apek »

jak na razie na sp, dax fb23,6 respekt

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

Misiek712 pisze:
04 cze 2020, 14:57
ładnie buja wczorjasza pozycja wyleciała na stopie ponowiona 1,126 narazie odważnie bez stopa:)
Po co wyprzedzasz rynek
teraz moga zrobic 1,1310
jak przebija 1,1250-65 :564:

JohnTitor
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: JohnTitor »

Jada jak opentani z edkiem lepiej niz 4 lata temu. europa niebawem wybuchnie trzeba sie pozbyc euro.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

za 10 dni bedzie jasnosc bo zbliza sie huragan
potem to juz tylko pielenie i koszenie trawnika zostaje buchacha i czas promocji
zaczne chyba znowu kupowac dolca moze juz zaraz
dolar dno bylo 2,9
dzis wariacja edek 1,127 a dolce 2,93 czyli opor i dno juz na czerwiec chyba jest
bananek to jest cos
nic go nie rusza kupilem ze dwie lki jeszcze a co tam edka nie mam bo to bez sensu lki nie pukam na edu wcale dolce 2lki ropa s i daxa w obie manki
na nim od nowa znowu mozliwe abc i c na 2 razy jeszcze
no ok postawilem tyz o,2lota ske :( na edku a co tam czas zaszalec
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

XAB pisze:
04 cze 2020, 15:42
za 10 dni bedzie jasnosc bo zbliza sie huragan
potem to juz tylko pielenie i koszenie trawnika zostaje buchacha i czas promocji
zaczne chyba znowu kupowac dolca moze juz zaraz
dolar dno bylo 2,9
dzis wariacja edek 1,127 a dolce 2,93 czyli opor i dno juz na czerwiec chyba jest
bananek to jest cos
nic go nie rusza kupilem ze dwie lki jeszcze a co tam edka nie mam bo to bez sensu lki nie pukam na edu wcale dolce 2lki ropa s i daxa w obie manki
na nim od nowa znowu mozliwe abc i c na 2 razy jeszcze
no ok postawilem tyz o,2lota ske :( na edku a co tam czas zaszalec
2.93 to trochę nisko przewidujesz :wink:
The only way is up

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

edek caly czas zwierzak w grze...Żadnego 1.13 nie bedzie IMO, a że poszli troche wyżej to żadna nowośc na danych że chca wyciac kogo sie da. IMO o 19 zostanie z obecnej h4 tylko cien. Pozycje wylaczylem czesciowo przed danymi, reszte wzieli na BE, obecnie czekam i jesli pojawi sie sygnal przynajmniej na m15 to sie skusze na ponowienie
https://www.tradingview.com/x/LND7GMWi/

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Widzicie, jak ładnie poszli w góre. Jaka panika, jaki kryzys! W ciągu 3 dni mógłby być nowy szczyt zrobiony gdyby chcieli. Tyle jest kasy na rynku nadrukowanej. Tak to się robi kryzysy. Miesiąc trawał cały kryzys, wróciliśmy do punktu wyjścia. Nadrukowali pustego pieniądza i znowu w koło jest wesoło. Myślę, że teraz będzie korekta tych wzrostów, ale wycinke trzeba zrobić..
Ostatnio zmieniony 04 cze 2020, 16:05 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Kermit pisze:
04 cze 2020, 15:55
edek caly czas zwierzak w grze...Żadnego 1.13 nie bedzie IMO, a że poszli troche wyżej to żadna nowośc na danych że chca wyciac kogo sie da. IMO o 19 zostanie z obecnej h4 tylko cien. Pozycje wylaczylem czesciowo przed danymi, reszte wzieli na BE, obecnie czekam i jesli pojawi sie sygnal przynajmniej na m15 to sie skusze na ponowienie
https://www.tradingview.com/x/LND7GMWi/
Kermit myślę że jest jeden problem ,do luki mają bliżej niż dalej ,ja EU nie dotykam do momentu potencjalnego domknięcia luki na Indeksię ,teraz otwierając S na EU można się poślizgnąć nawet o 150 pestek .Trochę szerzej patrząc USD-CAD też wypadało by połatać :wink:. Wniosek z tego taki że dolar jeszcze się osłabi by mogli to podomykacć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2020, 16:10 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany