Wracamy na 4.10 czy nie bardzo

Tsunami tylko to ogarnął jak nalezy. Reszta nie zdała egzaminu kompletnie. Jak dzieci we mgle.. XAB pewnie dalej wali S-ki na DAX-ie i zarobiony.Zibi 68 pisze: ↑27 maja 2020, 10:23Poza tobąŚwieżak44 pisze: ↑27 maja 2020, 10:17Powiem wam, że po 4 latach juz mi sie troche nudzi ta gra. Ciągle to samo- dymanie ulicy. Jednego sie jednak nauczyłem w tej grze- nie słuchać ludzkiego gadania. Bo na wykresach robia dokładnie odwrotnie do tego gadania. Wszyscy eksperci sie juz pomylili co do tego kryzysu.![]()
Nie mow że S grales? No ja sie nie odważyłem na takiej pionowej ścianie. Za to zgodnie z planem ponowiłem L przy tym ruchu w dół
Zobaczmy jak index dolara się zachowaKermit pisze: ↑27 maja 2020, 12:03index dolara h4 - klin zrealizowany, ale co dalej? Na razie bez pomysłu bo co najmniej 3 mozliwe scenariusze rozegrania tego ukladu mam w głowie
https://www.tradingview.com/x/NbiFkYw7/
wylamac trojkat wg mnie wylamią, ale patrzac na trend i strefy ktore wydaja sie historycznie istotne to okolice 98 - 98,20 moga byc dobre dla dolarowych bykow