rozumiem ze idziemy po te shorty juz dzis

[/quote]
Nie bierz tego na serio co pisze. Dla mnie jest szansa na chwilowa przewage kupujacych, jak dlugo, nie wiem... zaraz moga walna lage w dol, kto to wie...
[/quote]
Pani Jadzia z magla wie

rozumiem ze idziemy po te shorty juz dzis
pokaż torookie1 pisze: ↑22 maja 2020, 13:47Technik ma wkaźnik co z jednej świecy wyczyta czy góra czy gół, buy czy sell xD Bo jak dla mnie EURUSD jest buy, lada moment może nawet. Ten harnonik to pierwszy jaki widzę od dawna i nie jest naciągany aż tak bardzo, tylko problem że już się zrealizował... TP osiągnięte właśnie teraz a wejście powinno w okolicach 1.1 w short.
pozwole sobie zrobic screena z tej obelgi i przypomne ci za jakis czas twoja ignorancje leszczykuZibi 68 pisze: ↑22 maja 2020, 08:00Zorany to ty masz beret.JohnTitor pisze: ↑22 maja 2020, 05:47abc jak ta lala bedzie........ znowu mnie olewacie i uszczuplacie depozyty.
europa bedzie pomalutku orana, tylko dolar frank i gold.
BAX a ty tez wczoraj piszesz ze juz reala $ masz prawie calego a teraz cos snujesz o wzrostach na edku,
zieloni moga dostac oczo i mozgo pląsu.............. ja na szczescie jestem po wlasciej mańce.................
Nie bierz tego na serio co pisze. Dla mnie jest szansa na chwilowa przewage kupujacych, jak dlugo, nie wiem... zaraz moga walna lage w dol, kto to wie...
Chodzi Ci o harmonika? Mi pokazał to pol75, i statystycznie sygnał jest właśnie w punkcie D do punktu B. Kilka razy mnie już przewiozło do góry jak łapałem ten wierzchołek D kontrendowo, dlatego już nie gram harmoników. Wierzchołek C nie przebił A wiec jest ok tutaj. I wejście powinno być z wierzchołka D do B minimum, czasem rynek leci dalej, czasem się odbija, ale według tego co ja czytałem na temat harmoników tak to się rozgrywa. Może polecieć w dół, może się teraz odbić do góry. Dla mnie jest już po setupie, to jest nowe rozegranie.szuler pisze: ↑22 maja 2020, 14:27pokaż torookie1 pisze: ↑22 maja 2020, 13:47Technik ma wkaźnik co z jednej świecy wyczyta czy góra czy gół, buy czy sell xD Bo jak dla mnie EURUSD jest buy, lada moment może nawet. Ten harnonik to pierwszy jaki widzę od dawna i nie jest naciągany aż tak bardzo, tylko problem że już się zrealizował... TP osiągnięte właśnie teraz a wejście powinno w okolicach 1.1 w short.
I tu nie masz racji ,ciągle powtarzam że EU jest na smyczy Indeksu Dolara .Indeks ma Craba i obecnie walczą na linii oporu .Przebiją to na indeksię dotrą do B z Craba i EU osunie się niżej .Odbiją to EU będzie rosło ,tu innych cudów nie marookie1 pisze: ↑22 maja 2020, 14:37Chodzi Ci o harmonika? Mi pokazał to pol75, i statystycznie sygnał jest właśnie w punkcie D do punktu B. Kilka razy mnie już przewiozło do góry jak łapałem ten wierzchołek D kontrendowo, dlatego już nie gram harmoników. Wierzchołek C nie przebił A wiec jest ok tutaj. I wejście powinno być z wierzchołka D do B minimum, czasem rynek leci dalej, czasem się odbija, ale według tego co ja czytałem na temat harmoników tak to się rozgrywa. Może polecieć w dół, może się teraz odbić do góry. Dla mnie jest już po setupie, to jest nowe rozegranie.szuler pisze: ↑22 maja 2020, 14:27pokaż torookie1 pisze: ↑22 maja 2020, 13:47Technik ma wkaźnik co z jednej świecy wyczyta czy góra czy gół, buy czy sell xD Bo jak dla mnie EURUSD jest buy, lada moment może nawet. Ten harnonik to pierwszy jaki widzę od dawna i nie jest naciągany aż tak bardzo, tylko problem że już się zrealizował... TP osiągnięte właśnie teraz a wejście powinno w okolicach 1.1 w short.
EURUSDH1-harmonik.png