Całkowita zgodaninjaproject pisze: ↑20 maja 2020, 13:03Ci, którzy muszą znać tzw. "prognozy", to znają wyniki na 3 dni przed ich ogłoszeniem.
Dlatego, czytanie prognoz i wyników po fakcie mija się z jakimkolwiek celem.

Całkowita zgodaninjaproject pisze: ↑20 maja 2020, 13:03Ci, którzy muszą znać tzw. "prognozy", to znają wyniki na 3 dni przed ich ogłoszeniem.
Dlatego, czytanie prognoz i wyników po fakcie mija się z jakimkolwiek celem.
wyjaśnij proszę co wiedział? warto czasem opisać o co chodzi bo ja patrząc na wykres nie widze tego samego co Ty, mimo że patrzymy na ten sam obrazekninjaproject pisze: ↑20 maja 2020, 15:26Skąd wykres o tym wiedział?
GOLDMonthly.jpg
Zaznaczę, że do tego potrzebna jest jedna świeca!
Czyli, wynika z tego, że na bazie danych z 1 świecy wykres znał przyszłość...
Nie widzisz jak wykres się układa zgodnie z wyznaczonymi (obliczonymi) strefami?dzikson pisze: ↑20 maja 2020, 16:07wyjaśnij proszę co wiedział? warto czasem opisać o co chodzi bo ja patrząc na wykres nie widze tego samego co Ty, mimo że patrzymy na ten sam obrazekninjaproject pisze: ↑20 maja 2020, 15:26Skąd wykres o tym wiedział?
GOLDMonthly.jpg
Czyli, wynika z tego, że na bazie danych z 1 świecy wykres znał przyszłość...![]()
Na historii to sobie można wszystko do wszystkiego dopasować i udowadniać. Fibo rozciągniesz i też od któregoś poziomu się zawsze odbija. Pokaż serie zagrań pod to i będzie o czym dyskutować. A tak to tylko klepanie postów.ninjaproject pisze: ↑20 maja 2020, 16:20Nie widzisz jak wykres się układa zgodnie z wyznaczonymi (obliczonymi) strefami?dzikson pisze: ↑20 maja 2020, 16:07wyjaśnij proszę co wiedział? warto czasem opisać o co chodzi bo ja patrząc na wykres nie widze tego samego co Ty, mimo że patrzymy na ten sam obrazekninjaproject pisze: ↑20 maja 2020, 15:26Skąd wykres o tym wiedział?
GOLDMonthly.jpg
Czyli, wynika z tego, że na bazie danych z 1 świecy wykres znał przyszłość...![]()
Niczego nie dopasowywałem, jedynie kliknąłem na jednej świecy, tej pierwszej spadkowej na szczycie.
To samo by obliczył mój wskaźnik, gdy była tylko ta jedna świeca, a dlaszych jeszcze nie było.