Blacktorious pisze: 27 kwie 2020, 16:45
Na WTI jeszcze dolar i moim zdaniem możecie zapomnieć o wzrostach, zanim nie odbije od piwnicy. Trafiłem newsa, że OPEC chce się spotkać, żeby ograniczyć wydobycie do 0. Rynek nie zareagował. Wydaje mi się że to koniec reakcji na newsy. Nawet jeżeli zatrzymają wydobycie, co uważam za średnio możliwe, to cena już nie wzrośnie, bo jest jej tyle, że na ten moment nie jest nic warta.
wszystko ok
bo ty rozumujesz logicznie i tu zgoda
ale nie zapominaj ze kasowy jezdzi juz na 7ce
wiec musza puscic jakiegos sorki nawet bączka by podbic do 10 by byl jakis teoretyczny punkt obronny
doskonale wiedza ze spekula jest za mocno na spadanie nastawiona a nie moga sobie pozwolic na cene ropy po pol dolca np bo swiat sie wystraszy
i nie musi byc to 10 ale nawet znowu 9 na szybko to tydzien leca teksty ze swiat sie z ropa uspokoił bo 30 procentow w gore poszlo
psychoza tłumu i tyle
tak samo pompuja przeciez sp500
miliony ludzi bez pracy a oni maja to gdzies wyjda na rynku nad 3kola i co ha ha ha
a czy tak duzo im juz brakuje

Ostatnio zmieniony 27 kwie 2020, 17:10 przez
XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora