nie chodzi o folklor, tylko by być normalnym ,bez "skrzywień" politycznych
nikt nie musi nic pokazywać ,ale myślę że tutaj nikogo nie obchodzi czy masz cienkie L lub S lub jakąś biżuterię to (mam taką nadzieję),krab29 pisze: ↑20 kwie 2020, 19:18Co do tych statów. Ogólnie mi to nie jest do szczęścia potrzebne, no i nie rozumiem tych nacisków że ktoś "musi" je pokazać. Zamiast tego wolę krótkie info: wchodzę w pozycję np. L na czymś a czymś. Od tego momentu nie udowodnię wam, że wczoraj byłem na S na ropie. Wrzucicie mi posta jak pisałem, że biorę L. Nie wszedłem "wczoraj", tylko tu i "teraz". Z historii to i pewnie mogę wam udowodnić, że z 1000 od początku roku można było zostać milionerem czy miliarderem.
że tutaj nikogo nie interesuje

co innego wykres tam można zobaczyć w zasadzie wszystko i nie potrzebne jest dużo słowotoku
na wykresie jest nr. zlecenia jeżeli ktoś chce-sz domalować to co sądzić o kimś takimkrab29 pisze: ↑20 kwie 2020, 19:18Bo taki rysunek z kwadracikami czy trójkątami to Kong pokazał jak można w paincie domalować. Zresztą nie widzę problemu, żeby taki statement też zrobić. Najprostsze jest to co pisze Cblondyn - otwieram pozycje co chwilę. W końcu jest dołek. Zostawiam to co chce i mam i obrazek i stata też z tego mogę zrobić. Przecież wybiera się pozycje ze statów które mają być wydrukowane. Wszystko takie po fakcie jest miałkie i słabe.

każdy ma swoją taktykę i nie pokazuje środka swojego "paragonu" a jego sumękrab29 pisze: ↑20 kwie 2020, 19:18Ogólnie mam taką taktykę, że jak komuś pójdzie to pogratuluję, jak wiem, że wtopił to pocieszę. Nie jestem najbogatszym człowiekiem na świecie. Poza tym, nie znajdziecie mojego posta, w którym chwalę się, że wczoraj miałem celną wizję a ci z przeciwnej strony są ...
Pozdrawiam
takie jest moje zdanie możesz się z nim zgadzać lub nie