DayTrading: Piątek 17.04.2020
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 17.04.2020
Ja chyba założe temat -Analiza behawioralna w systemach trejdingowych na Forum nawigator
-
- Fanatyk
Gra tu ktoś krypto.. nawet dużo.. ale głównie bez lewara, a jak już wpada lewar to z grubej rury i na zasadzie ruletki/PA/AT.. 125:1 i sl na kapitale
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Prawdziwi HEROSI od ropy .Fachowcy od czarnego złota .Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 23:14Otwórz nowy temat w dziale Analizy, prognozy
zwróć uwage na to co Cie interesuje w handlu ropą np dane i wskaźniki -gra z wykluczeniem AT
Bardzo ciekawy temat a ze swojej strony moge dodac ze bede tam pierwszy z pytaniem i Cugan też
Iluminaci od makabrycznych zarobków zostaną zapamiętani
na wieki wieków w poważnym wątku tego forum
[OIL] Analizy, prognozy cieszącym się niezwykła
popularnością i należącym do wybitnych elit tego forum
Szkoda marnować swoja wiedze w natłoku newsów
o rolowaniu lub szukaniu brokera.Pozdrawiam !
PS .
DT jest jak PAP zbieraczem newsów om sukcesach
TYGRYSÓW tego forum.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
bardza prosze nie zabawiac sie na dt w moderow bo dobrze ze nimi nie jestescie
ja akurat mam calkiem inne zdanie na temat tego dzialu i dobrze ze moder zbytnio tu nie reaguje w te wasze- nasze pogaduszki
nie udzielam sie w innych dzialach a tylko czasem cos przeczytam
musi byc na forum i trollencja i jakis z jeden gluptak czy wiecej tez
bo inaczej by bylo nudno
zaleta jest to te ze nie chcesz go czytac to stawiasz mu wykrzyknik ? i go nie musisz czytac
gdyby tu zawezono scisle temat do dt to forum dosc szybko by zgaslo a tak masz ochote to sie z kogos posmiejesz podroczysz czy pomądrzysz
i cos tam sie dzieje i forum kwitnie
jest w sumie dosc sporo przekazow technicznych i jest w sumie ok bo tyle wystarczy
a i musi byc jakis luz i wolnosc i dowolnosc wypowiedzi
wazne by nie bylo wulgaryzmow i typowego chamstwa i obrazania sie
reszta czyli tematy nie zwiazane z fx czy dt sa w sumie do przezycia
jak komus mnogosc tematow nie pasuje nie widze problemu bloga zalozyc swojego
to nie jest takie trudne a poziom forum ja uwazam ze jest dobry
NOWI CZY ZIELONI CHCECIE TO PISZCIE I NIE BÓJCIE SIE NIKT TU WAS NIE ZJE
ani nie ma zamiaru osmieszac was
i tylko nie dziwcie sie ze np mnie nie bawia pogaduszki na poczcie ze mna bo wole odpowiadac jesli to tylko tu
no chyba ze kogos o to poprosze
ujme to tak nie musze we wszystkie fachowe wypowiedzi wnikac bo wielu tematow nie rozumiem /nie umiem/mimo iz dlugo trejduje bo po prostu jestem leniwy i nie kazdy temat mnie interesuje nawet z dt
a kazdy z was -nas gra inaczej wiec w ocenach tem musza byc roznice zdań i tyle z rana chcesz pisz czy czytaj
nie chcesz nie czytaj /nawet mnie nie obraze sie bo mi to lotto
musi byc wolnosc EOT
ja akurat mam calkiem inne zdanie na temat tego dzialu i dobrze ze moder zbytnio tu nie reaguje w te wasze- nasze pogaduszki
bo inaczej by bylo nudno
zaleta jest to te ze nie chcesz go czytac to stawiasz mu wykrzyknik ? i go nie musisz czytac
gdyby tu zawezono scisle temat do dt to forum dosc szybko by zgaslo a tak masz ochote to sie z kogos posmiejesz podroczysz czy pomądrzysz
jest w sumie dosc sporo przekazow technicznych i jest w sumie ok bo tyle wystarczy
i tylko nie dziwcie sie ze np mnie nie bawia pogaduszki na poczcie ze mna bo wole odpowiadac jesli to tylko tu

ujme to tak nie musze we wszystkie fachowe wypowiedzi wnikac bo wielu tematow nie rozumiem /nie umiem/mimo iz dlugo trejduje bo po prostu jestem leniwy i nie kazdy temat mnie interesuje nawet z dt
a kazdy z was -nas gra inaczej wiec w ocenach tem musza byc roznice zdań i tyle z rana chcesz pisz czy czytaj
musi byc wolnosc EOT
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Witam w Niedziele. Zamknęli nas w UK na nastepne 3 tygodnie.Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 23:23Eurusd pisaliśmyz Cuganem i xab
usd indeks mam zamiar wrzucić ale jutro
Dobranoc

Chodzilo mi o eur i usd ale do pln. Pary z pln gram głównie.

XAB pisze: ↑19 kwie 2020, 05:33bardza prosze nie zabawiac sie na dt w moderow bo dobrze ze nimi nie jestescie
bo inaczej by bylo nudno
i tylko nie dziwcie sie ze np mnie nie bawia pogaduszki na poczcie ze mna bo wole odpowiadac jesli to tylko tuno chyba ze kogos o to poprosze
musi byc wolnosc EOT
-
- Fanatyk
a o czym pisze ??valkiria pisze: ↑19 kwie 2020, 08:57Witam w Niedziele. Zamknęli nas w UK na nastepne 3 tygodnie.Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 23:23Eurusd pisaliśmyz Cuganem i xab
Dobranoc![]()
Chodzilo mi o eur i usd ale do pln. Pary z pln gram głównie.![]()
o placku pani Jadzi
Może się nie wyraziłem jasno. Ty o eur/usd ja o eur/pln i usd/pln.Tomasz196407 pisze: ↑19 kwie 2020, 09:02a o czym pisze ??valkiria pisze: ↑19 kwie 2020, 08:57Witam w Niedziele. Zamknęli nas w UK na nastepne 3 tygodnie.Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 23:23
Eurusd pisaliśmyz Cuganem i xab
Dobranoc![]()
Chodzilo mi o eur i usd ale do pln. Pary z pln gram głównie.![]()
o placku pani Jadzi
-
- Fanatyk
aa to sorry rzeczywiscie
nie nie mam ani eurpln i usdpln
tzn w mojej liscie specyfikacyjnej na instrumenty
nie nie mam ani eurpln i usdpln
tzn w mojej liscie specyfikacyjnej na instrumenty