DayTrading: Piątek 17.04.2020
Re: DayTrading: Piątek 17.04.2020
Respect za zostawianie jakichkolwiek pozycji krótkoterminowych na weekend obecnie..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

A co widzisz na ropie? Chetnie sie dowiemTomasz196407 pisze: ↑17 kwie 2020, 22:08
Tsunam odezwałem sie o ropie to dostałem zjebke że nie widze wzrostów

Może jakiś pomysł na rozegranie?
chyba spiacy juz byles bos uogólnił temat wiec o co ci chodzi
wiekszosc pozycji jakie tu ludzie stawiaja to w sumie pozycje krotkoterminowe
a z ropa blondiiii to cokolwiek bys nie zrobil zawsze musisz policzyc poziom ryzyka
i po prostu wejsc w pozycje inaczej zarobic sie niestety nie da
duzo bezpieczniej bylo kupowac np lki na ropie bo rynek jezdzil ze 3godz w okolicy nowego dna czyli 17.3-17,6 jesli ktos sie odwazyl to kupowal
rzadzi rynkiem spekula wyraznie trudno ocenic co moga wymyslec
tu madrego nie ma i at nie koniecznie pomoze
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2020, 10:07 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Xab.. ja już wtedy wstawałem do roboty 
Ale tak serio: jaki sens ma zostawianie jakichkolwiek pozycj krótkoterminowych na weekend?
Skoro nawet fed potrafi odje..ć wała i ogłosić cięcie stóp procentowych w niedzielę na otwarciu sesji azjatyckiej?
To jedt krwa loteria.. ruletka w kasynie.. nic więcej..

Ale tak serio: jaki sens ma zostawianie jakichkolwiek pozycj krótkoterminowych na weekend?
Skoro nawet fed potrafi odje..ć wała i ogłosić cięcie stóp procentowych w niedzielę na otwarciu sesji azjatyckiej?
To jedt krwa loteria.. ruletka w kasynie.. nic więcej..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

qduaty
co innego zostawianie np 1 mocnej pozycji co innego to tzw szerokie pozycjonowanie
najlepiej spytaj np BEMOWA ile ma pozycji na weekend na sp500 to zrozumiesz
bo ja raczej nie chce o swoich pisac za bardzo
wg mnie nie da sie zarabiac na tych spekulanckich gierkach /ruletce/ jak piszesz nie zakladajac jakichs tam strat
jesli zyskujesz przez miesiac powiedzmy codziennie 2-5 zeta bezbolesnie
to musisz liczyc sie ze strata 10 czy nawet 15 zeta jednego dnia oby nie wskoczyla
ale musisz to ryzyko widziec
co innego zostawianie np 1 mocnej pozycji co innego to tzw szerokie pozycjonowanie
najlepiej spytaj np BEMOWA ile ma pozycji na weekend na sp500 to zrozumiesz
bo ja raczej nie chce o swoich pisac za bardzo
wg mnie nie da sie zarabiac na tych spekulanckich gierkach /ruletce/ jak piszesz nie zakladajac jakichs tam strat
jesli zyskujesz przez miesiac powiedzmy codziennie 2-5 zeta bezbolesnie
to musisz liczyc sie ze strata 10 czy nawet 15 zeta jednego dnia oby nie wskoczyla
ale musisz to ryzyko widziec
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2020, 10:19 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Też chetnie wielu rzeczyCblondyn pisze: ↑18 kwie 2020, 09:40A co widzisz na ropie? Chetnie sie dowiemTomasz196407 pisze: ↑17 kwie 2020, 22:08
Tsunam odezwałem sie o ropie to dostałem zjebke że nie widze wzrostów
Może jakiś pomysł na rozegranie?

bierzesz z całego postu skierowanego osobowo choc na ogólnym kilka słów pasujących do twojego stylu(sprawa dt pytania tsunama o zostawianie pozycji) i pytasz, wiec Cie informuje ze kazdy ma swój styl
i ze chcesz po swojemu to bedąc grzecznym i uprzejmym bo takim trzeba byc w dzisiejszysz czasach przedstawiasz swój pkt widzenia
Faktem jest że obaj to zrobilismy telefonicznie wiec nie widze powodu aby brnąć w dyskusje typu ja mam racje
bo to nie takie miejsce jak wielu uwaza
Standartowo i chyba za klasykiem

stwierdziłbym jak to nie raz kolega
----nie rozumiem co piszesz------
Wiec koncze ten głupi temat bo szkoda czasu na zbedne wywody
To może inaczej. Dlaczego nie widzisz wzrostów? Pytanie typowo techniczne. Bo na obrone tych co grali L napisze. "Kupuj gdy tanio sprzedawaj gdy drogo". Czy na ropie jest tanio? Dla wielu co spojrzy na D1 i wyżej jak najbardziej.Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 10:17
O uśrednianiu czy o budowaniu grida nie wspomne

-
- Fanatyk
Skonczyłes? brawo TyCblondyn pisze: ↑18 kwie 2020, 10:24To może inaczej. Dlaczego nie widzisz wzrostów? Pytanie typowo techniczne. Bo na obrone tych co grali L napisze. "Kupuj gdy tanio sprzedawaj gdy drogo". Czy na ropie jest tanio? Dla wielu co spojrzy na D1 i wyżej jak najbardziej.Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 10:17
O uśrednianiu czy o budowaniu grida nie wspomne![]()
a obrone pozostaw w spokoju bo troche nie pasuje do Ciebie
Dział DT i taka sławetna rzecz jak dzien sesyjny - moze wygoglujesz to sie dowiesz
szkoda że jakoś nie chcecie zakłądac wątków w innych działąch tego forum
i robi sie z tego groch z kapusta co nie mozna nic odnaleźść
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2020, 10:33 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam codziennie podkreślasz, że pomysł grania L na ropie nie uznajesz za najlepszy. Ja chętnie sie dowiem dlaczego? Przecież sam ten temat poruszaszTomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 10:27Skonczyłes? brawo TyCblondyn pisze: ↑18 kwie 2020, 10:24To może inaczej. Dlaczego nie widzisz wzrostów? Pytanie typowo techniczne. Bo na obrone tych co grali L napisze. "Kupuj gdy tanio sprzedawaj gdy drogo". Czy na ropie jest tanio? Dla wielu co spojrzy na D1 i wyżej jak najbardziej.Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 10:17
O uśrednianiu czy o budowaniu grida nie wspomne![]()
a obrone pozostaw w spokoju bo troche nie pasuje do Ciebie

tomasz tak jakbys go nie znał wychwycił jeden tekst dobry do drązenia tematu na weekend
przeciez on to uwielbia
nie da sie nauczyc pływac jak ktos do wody nie wejdzie
i to ma mało wspolnego z tym czy zaryzykuje ske czy lke
przeciez on to uwielbia
nie da sie nauczyc pływac jak ktos do wody nie wejdzie
i to ma mało wspolnego z tym czy zaryzykuje ske czy lke