DayTrading: Czwartek 16.04.2020
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 16.04.2020
i to by mi na wti oil pasowało spadek do 15$ rolowanie plus 6$ to mamy 21 i przeskok ceny był by na tych poziomach co mamy
A według ciebie spadnie cena tylko wybranym? Reszta bądzie na ciebie czekac na 21 az cie przerolują?aleksandrowicz pisze: ↑16 kwie 2020, 11:54i to by mi na wti oil pasowało spadek do 15$ rolowanie plus 6$ to mamy 21 i przeskok ceny był by na tych poziomach co mamy
anomalia
nie wiem co oni wymyslaja to wg mnie bedzie raczej wartosc tylko zaksiegowana to raz
mnostwo razy mialem to rolowanie i raz cos takiego zapamietalem ze cena podskoczyla mi chyba az o 2 dolce a ze nie mialem sporo tej ropy to tylko to zauwzylem
za dwa dzi patrze na wykres i moja cena roznila sie na wykresie od innych o 20 chyba pipsow ot i tyle co wiem a az tak ambitny by o tym czytac nie jestem
mam u jednego broka rolke wiec jutro popatrze jakie beda te zmiany mam tam o,3 lot wiec bede madrzejszy o temat
nie wiem co oni wymyslaja to wg mnie bedzie raczej wartosc tylko zaksiegowana to raz
mnostwo razy mialem to rolowanie i raz cos takiego zapamietalem ze cena podskoczyla mi chyba az o 2 dolce a ze nie mialem sporo tej ropy to tylko to zauwzylem
za dwa dzi patrze na wykres i moja cena roznila sie na wykresie od innych o 20 chyba pipsow ot i tyle co wiem a az tak ambitny by o tym czytac nie jestem
mam u jednego broka rolke wiec jutro popatrze jakie beda te zmiany mam tam o,3 lot wiec bede madrzejszy o temat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeżeli masz L i rolkę w górę zarabiasz na L i odbierają to w swap. Jesteś kontem na 0 ale wyżej z cena na wykresie o wartość rolki.
i na wskaźnikach miesza i na kreskach również... Dlatego najlepiej analizować wykres na którym nie ma rolowań.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Pasjonat
ja sobie tylko gdybam dziś nie zawieram pozycji tylko planuje co dalejvalkiria pisze: ↑16 kwie 2020, 11:59A według ciebie spadnie cena tylko wybranym? Reszta bądzie na ciebie czekac na 21 az cie przerolują?aleksandrowicz pisze: ↑16 kwie 2020, 11:54i to by mi na wti oil pasowało spadek do 15$ rolowanie plus 6$ to mamy 21 i przeskok ceny był by na tych poziomach co mamy
Mojego pupilka zrolowali w nocy; tak się prezentuje wykres i RSI z H1 po tym fakcie. 14 godzin trzeba poczekać w tym przypadku, żeby RSI zaczęło pokazywać faktyczny stan rynku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
No nie zapominaj o strażniku TexasuXAB pisze: ↑16 kwie 2020, 06:29teraz ogolnie i dowcipnie
poniewaz pojawilo sie sporo nowicjuszy zalecam smialo pytac
choc mysle ze szkoła sie zacznie to sporo tez zniknie![]()
starzy bywalcy posiadaja szeroka wiedze na wszystkie tematy
jest ekspert od chorob doktorek
szpec od rolnictwa krab29 to nie wiek to ilosc specjalizacji
miszczy kilku od bujania w oblokach i sporo mamy zwierzakow wszelkiej masci
i kilka rodzynkow np jedna osoba jest specem milutkim od wszelkich anomaliii ha ha ha
pogodowych tez/ tak przy okazji płeć piękna oczywiscie tez tu pisze i nas czyta/
zas forex i wiedza o nim a to juz wyzsza pólka co drugi wie wszystko
z tym ze za proste pytania to poprosze w gogle
a i jesli o jakiejs specjalizacji zapomnialem np jak na fx tylko tracic
to prosze sie zglaszac i mi wybaczyc![]()
a i zapomnialem o najwazniejszym wywiadu agenci oczywiscie sa tu na zamowienie
szpec od powiazan czyli mafii nowy sie pokazal ksywa cosinus inni sa w ukryciu i robia za blondynki
no z tego tekstu to sam juz sie![]()
![]()
czyli komicy tez musza tu byc trrrolle tu to tyz normalka i na zamowienie pojawiaja sie stadnie czasem
udanych trejdow
a poza tym brakuje mi tego ktory pisał nudaaaaaaaaaa wiec jak sie pokaze to go po prostu opier,,,,le ze sie nie odzywa![]()

i przede wszystki podstawowa zasadaXAB pisze: ↑16 kwie 2020, 12:02anomalia
rolowanie krna dotyczy kontraktowcow a nie was bidne zuczki
amen i koniec nauki
kupujesz KONTRAKT
wiecie co to kontrakt ?
to temu co kupil po 25 ma cene xxx a nie krna wyyyyyyyyyyyyyyyy
podstawowka fx
ma cene a nie kurs na wykresie
wam moze sie okazac ze np na przedbiegach podgonili kurs o pol dolca
bo brokernia musi tez zarobic
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2020, 12:11 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
podbija dziś ze 2 dolary i rolowanie z 6 zejdzie do 4, potem po rolowaniu cofną ze 2 dolary u tych gdzie ono wystąpiło i różnica miedzy "normalna" cena, a zrolowana będzie ostatecznie maks 2 dolce IMO... ale to tylko moje gdybanie wiec każdy sam musi sobie przemyśleć co z tym zrobić