I po rolce wylądujemy na 30. A z 30 to nie chcę myśleć gdzie. HeHe.
DayTrading: Środa 15.04.2020
Re: DayTrading: Środa 15.04.2020
Tak sie moczy depozyt

Mówiłem, że kolega długo nie pociągnie z jego podejściem..

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
ja wiem jakbym to sporobowal rozegrac ale nie chce nic sugerowac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Indeks Dolara możliwy spadek do wsparcia M30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2020, 19:20 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisze i pisze i nic nie kumata. Nie chodzi o rolowanie bo to na 0. Nie chodzi o depo bo jest. Chodzi o to, że jak wejdą po rolowaniu na cenę o 7$ wyższa czyli aktualnie z 20$ na 27$ to w ciągu jednej sesji przy tym stanie rynku będzie 18$. Chodzi o podbicie ceny chwilowe. spadek i dupa. haha. hedge czekam kupić jak najwyżej. Jednak z zamiarem za spekulowania kupił bym dodatkowo Ske żeby podskoczyła do tych 27$ oddali mi swap a z tych 27$ w dół to sobie sama zarobi. kp. Co wy na to specu?qduaty pisze: ↑15 kwie 2020, 19:09Tak sie moczy depozyt
Mówiłem, że kolega długo nie pociągnie z jego podejściem..![]()
Żabka podziel się co wymyśliłeś. Też męczyłem Pawła Śliwę z mforex. Skoro jest ryzyko na granie L to powinna byc szansa na granie na S. Zrozumiałem, że SL są ryzykowne bo zrealizują ci np. po cenie SL a obciążą całą różnicą w pozycji SWAP.
Ale tak się zakręciłem że pozamykałem całą WTI, raz nie spadło po danych tak jak chciałem, dwa rollowanie w mforex pewnie jutro będzie, kulturalnie dzwonili po klientach.
Valkiria...bedzie widac na wykresie przed rolowaniem czy warto ryzykowac w sposob ktory opisales... Tylko najlepiej na wykresie bez rolowania analizowac zeby wsparcia i opory poprawnie widziec... Ale Ty AT nie uznajesz wiec wykres Ci nie pomoze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
rolowanie wiem jak zagram. ktoś dodatkowo stawia Ske przed rolowaniem licząc na spadek po rolce w góre.???