DayTrading: Środa 15.04.2020
Re: DayTrading: Środa 15.04.2020
Wydaje mi się, że te rolki działają analogicznie do efektu contango na futures: https://independenttrader.pl/uwaga-na-i ... -rope.html.
Tylko ropa i ropa.
A o gazie już wszyscy zapomnieli ?
Temat gazu zniknał wraz z PipsKongiem...
Tam jest dopiero tanio
A o gazie już wszyscy zapomnieli ?
Temat gazu zniknał wraz z PipsKongiem...
Tam jest dopiero tanio

uwazasz ze jak bedzie po 10$ to bedzie mniej na L? Pewnie S beda grali

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nikt nie zapomnial. Caly czas jest pod obserwacja z reka na pulsie. Bedzie po 1.20 to beda zakupy jak na ropie. Narazie jeszcze kawałek maja.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Problem to cena po rolce i obecna sytuacja. Normalnie ok ale teraz to trochę jakbyś wziął po 26,5 i zaraz miało spaśc.
Kermit, z tego co pamiętam, to grałeś L na ropie w 2016, więc pewnie jesteś dobrze zorientowany - jak to jest?
Contango nie działa na CFD?
Contango nie działa na CFD?
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2020, 18:48 przez laranja, łącznie zmieniany 2 razy.
ja nie mam rolowania na ropie. Mam naliczany normalnie swap i wydaje mi się ze jest to bardziej korzystne i przede wszystkim wykres jest stabilny bez kwotowań "z czapy"
XAB chyba wykrakałeś formacje Diamentu na EU imo połowa za nami H1 

kermit
to w sumie sa tylko pierdyduszki i glupawe pogaduszki
nie zapominaj ze jak rynek bedzie 30 to ty ja i 50 procent bedzie juz na skach
wtedy 90 trzeba bedzie poczekac by uzbierac jak rynek pojdzie na 10

dlatego po nawrotce bedzie inna proporcja