Jak dobrze pójdzie to mi elke na 19,60 łapnie do pólnocy i bogatrzy o kilka baryłek pójde spac.
w słownik możesz śmiało inwestowac - zwróci się
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
I już powinieneś w tym poście dodać bedzie odbicie tam i wszystkie esy pojda sie...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cugan musisz zrewidowac swoje stanowisko wczorajsze albo skorygowac je o 70 pipsów poniżej na wzrost
ws UJ
Tak jak wam pisalem ze caly ten cyrk to jeden wielki kit zeby kolejny raz poszedl transfer kasy od biedoty do grubaskow.
Ale jesien w grze. Pytanie teraz gdzie bedzie dołek na dolcu ? 3,90 ?
Przepraszam za przeoczenie inwestuje tylko w ojczyźnianej. PLN
Moim zdaniem warto zainwestować tę kwotę w edukację:
- książki
- kursy
- języki
Wygrałeś dzisiaj tym postem
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora