To luka może być 8$?
DayTrading: Wtorek 14.04.2020
Re: DayTrading: Wtorek 14.04.2020
robia sobie typowe jajca
u 1go broka nic ciemnosc
a u drugiego stoi w miejscu i moge tylko zgasic lub po tym poziomie kupic nawet zrobilem probe i pol ski mi zgasilo takze rynek wstrzymany a zarobek jest

ropa wti
minutki tak zaczalem
https://iv.pl/image/GtGagEd
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
To jest za mało!! jak w wideo z ekonomistą dr Czyżewskim za małe ciecia
wiecej tych eL Napewno pomoże
tomasz co do el to spokojnie i powoli
na razie sie rozkrecam i raczej 2-3 lki zostaje
zdazymy dolozyc moc nie zapominaj ze pozycje stawiam u 2 brokow ha ha ha
takze jak nie u jednego to u drugiego bedzie trafienie w punkt xxx
na razie sie rozkrecam i raczej 2-3 lki zostaje
zdazymy dolozyc moc nie zapominaj ze pozycje stawiam u 2 brokow ha ha ha
takze jak nie u jednego to u drugiego bedzie trafienie w punkt xxx

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Ja we wszystkich wierze że są zarabiający bo jak nie to po co to wszystko
dobre te wideo z dr Czyżewskim
polecam,
właśnie o to chodzi ale to ekonomista
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2020, 11:29 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ktos zbytnio nie szarzuje a ma wiedze to zarobic musi tak uwazamTomasz196407 pisze: ↑14 kwie 2020, 11:27Ja we wszystkich wierze że są zarabiający bo jak nie to po co to wszystko
dobre te wideo z dr Czyżewskim
polecam,
właśnie o to chodzi ale to ekonomista
no moze najwyzej mniej niz by chcial
tylko problem z tzw pazernoscia ale na fx to normalka
dajcie linka do dr Czyżewskiego
WTI na razie po powrocie światecznym i większej płynności IMO powrót na 25-26. Tam możliwa jakaś korekta z 2 dolary i dalej w górę. Celem nadal dla mnie pozostają poziomy lekko powyżej 30 dolarów w ciągu kilku, kilkunastu dni. Tam planuje pozamykać L i znowu cierpliwie poczekać na kolejny ruch w dół