To nie jest przesadzone 97 ani 107 nie było
Ale zawsze może być i Twój poziom i mój tez

To nie jest przesadzone 97 ani 107 nie było
Zmusił mnie do używania tweetera.
dla mnie jedyne co wyraznie widac to za latwo dali w te lki na ropie wejscpko24 pisze: ↑13 kwie 2020, 16:18Zmusił mnie do używania tweetera.
Tym razem siła rażenia mniejsza 3% po tweetcie.
Skoro z poprzedniej liczby się śmieją trzeba podać nową. W środę podadzą nowe dane o zapasach. 3 tydzień z rzędu rekordowo wysokie powyżej prognoz, to będzie też dla mnie weryfikacja rynku: tweety Trumpa vs. Fakty. Ropy w odróżnieniu od złota nie można składować bez ograniczeń.
27?XAB pisze: ↑13 kwie 2020, 17:10dla mnie jedyne co wyraznie widac to za latwo dali w te lki na ropie wejscpko24 pisze: ↑13 kwie 2020, 16:18Zmusił mnie do używania tweetera.
Skoro z poprzedniej liczby się śmieją trzeba podać nową. W środę podadzą nowe dane o zapasach. 3 tydzień z rzędu rekordowo wysokie powyżej prognoz, to będzie też dla mnie weryfikacja rynku: tweety Trumpa vs. Fakty. Ropy w odróżnieniu od złota nie można składować bez ograniczeń.
dlatego cos wykombinuja jeszcze
możliwość dobrania L 3 $ niżejXAB pisze: ↑13 kwie 2020, 17:10dla mnie jedyne co wyraznie widac to za latwo dali w te lki na ropie wejscpko24 pisze: ↑13 kwie 2020, 16:18Zmusił mnie do używania tweetera.
dlatego cos wykombinuja jeszcze
wtedy to bardziej na wzrost ceny w kierunku 30-32Blacktorious pisze: ↑13 kwie 2020, 17:20Mnie to bardziej rysuje się 25,5 a później windą na dół na 21~