To ile masz tego depo?
valkiria pisze: [...]
mam prawie 45k depozyt
23k jeszce inne pozycje niz ropa
[...]
mam prawie 45k depozyt
[...]
W jednej linijce: mam 45k depozyt 23k jeszcze inne pozycje niż ropa. Gdzie tu widzisz usd bądź gbp? Bo ja nie widzę. Mam dwóch brokerów i żaden nie jest ani w usd ani gbp? Przestań się interesować moim kontem i zajmij się swoim. Piszesz kłamstwa na forum i jeszcze usilnie wmawiasz innym co w czym maja. Masz innych znajomych im dogryzaj. Jak nie masz w temacie nic do napisania nie pisz wcale. Jeszce jedna sprawa kiedy to było?? Czy ty myślisz że dalej z tym siedzę? Weź może ty sie kolego za cebule co? A jak tam PayPal? znalazłeś coś o tym?qduaty pisze: ↑12 kwie 2020, 14:25post979625.html#p979625
To ile masz tego depo?
mam prawie 45k depozyt
[...]
Tak właśnie tak kolego. Masz oczywiście racje jak zawsze. Ja tak właśnie rozumiem. Do twojej informacji balans konta 45k, depozyt 23k (ropa i inne pozycje) free margin lvl? Policzysz mi? Brawo wychodzi 18k + stan -4k. Oczywiście zaokrąglenia. Jacy troskliwi koledzy. dziękuje. Czy chciałbyś coś dodać? Poradzić? Może dokupić albo sprzedać? Może wytłumaczysz?ninjaproject pisze: ↑12 kwie 2020, 14:35Nasz kolega valkiria nie używa tego samego żargonu, co my tutaj.qduaty pisze: ↑12 kwie 2020, 14:25post979625.html#p979625
To ile masz tego depo?
mam prawie 45k depozyt
[...]
On, chyba przez "depozyt" rozumie wartość pozycji z uwzględnieniem dźwigni?
Masz problem z dodawanie napisałem wyżej jak wyglądało moje konto cebulowe to co dodawać nie potrafiszvalkiria pisze: ↑12 kwie 2020, 14:56Niesamowite że pajacujesz i jeszcze twierdzisz że wiesz lepiej niz ja sam. Podaj te cytaty z usd gbp i paypal człowieku o których pisałeś kłamstwa. Piszesz o mnie kłamstwa na forum i wmawiasz że cos napisałem. Wex no sie zastanów i podaj fakty człowieku. Dzieciak jestes i tyle.