DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2020
Ropa złoto srebro to deal życia teraz. Może złoto już nie i srebro. Ale były tanio. teraz na ropie idzie dziennie zarobić olbrzymie pieniądze. Olbrzymie.
coś XAB ucichł...
czyżby efekt boga został zabity przez rope
za chwile jak podskoczy parę pipsow to wyrówna szeregi i będzie na plusie
a to pewnie w natłoku wiadomości mi wyleciało
czyżby efekt boga został zabity przez rope

za chwile jak podskoczy parę pipsow to wyrówna szeregi i będzie na plusie
a to pewnie w natłoku wiadomości mi wyleciało

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 20:45 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeca napisal ze idzie fhui bo swieta?
Czy nie?

Kurde kreski weszły i nie pamiętam

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 20:43 przez qduaty, łącznie zmieniany 1 raz.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

przeciez zamykal rope po 27 z tego co wiem wiec czemu mialaby go zabic...raczej toasty wznosi do lustra bo podobno sam w domu siedzi

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
daytrading-sroda-08-04-2020-t31230-140.html
CYTAT:
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
Post autor: Kermit » 08 kwie 2020, 18:34
valkiria pisze: ↑
08 kwie 2020, 18:32
Jeszcze nie czas na kupno wti
dobra to daj znac jak bedzie czas na kupno...Tylko nie zapomnij. Licze na Ciebie. Dzieki
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
TERAZ
CYTAT:
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
Post autor: Kermit » 08 kwie 2020, 18:34
valkiria pisze: ↑
08 kwie 2020, 18:32
Jeszcze nie czas na kupno wti
dobra to daj znac jak bedzie czas na kupno...Tylko nie zapomnij. Licze na Ciebie. Dzieki
TERAZ
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 20:44 przez valkiria, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
to słabe usprawiedliwienie już teraz wiem że grasz na chybił trafił a los się uśmiechnie niestety takich znam wielu dobra jest taka wiadomość że dla mnie już nic nie znaczą twoje rysunki a innych przestrzegam niech się uczą bo ty nikogo niczego nie nauczysz ani nic dobrego z tego nie będzie Tłustych zdrowych wesołych świąt tobie i innym życzę .Kermit pisze: ↑09 kwie 2020, 20:31oczywiscie ze tylko kupno bo jestesmy na 20-letnich minimach - ale ja to powtarzam od miesiaca i nawet przy tej pozycji napisalem ze zasady takie jak przy poprzednich pozycjach... Ropa jest w promocji zycia i jak ktos nie wie jak to rozegrac wg wlasnych mozliwosci i umiejetnosci to niech sie nie dotyka najlepiej. I nie pisz mi ze umoczyles przeze mnie bo Cie smiechem rozwale. Jak Ci napisze ze skacze z mostu to tez skoczysz? Czy ja Ci kazalem w cokolwiek wchodzic? Czy chocby zasugerowalem ze powinienes wejsc w pozycje na czymkolwiek? Może przystawilem Ci pistolet do glowy i powiedzialem kliknij kup? Czlowieku zmierz sobie temperature i od razu za sama sugestie ze cos przeze mnie zrobiles zle lecisz w ignor u mnie. Nie umiesz samodzielnie myslec i analizowac tego co robia inni przez pryzmat wlasnego tradingu to idz sprzedawac fasole zamiast zajmowac sie forexem. To nie jest dzial sygnałów tylko wymiany myśli i luźnych pogadanek... Dawno nikt mnie tak tu nie zagotowałaleksandrowicz pisze: ↑09 kwie 2020, 19:53
czyli nieważne czy cofną się na 20-22 czy wybiją 24 tylko kupno wchodzi w grę tak
jeżeli piszesz że zawierasz pozycje to najlepiej powiedz że zaczynasz skupować powoli ropę po danej cenie nieważne gdzie spadnie mój sentyment jest na kup i okej a tak umoczyłem bo jest ktoś kto wyczuwa napięcie i rzuca pozycje powiem że nie spodziewałem się tej sytuacji niech los ci sprzyja dobry człowieku
edit:
poszło kolejne L na ropie.... kolejne oczekujace na 18 i 10$ ustawione
Kermit pytałeś kiedy jest czas na kupno wti to teraz te drzwi sa.
Aleksandrowicz a Ty co? MC zaliczyłeś ze jedziesz bogu ducha winnego kermita?
Zaczynając od tego że najwyraźniej czytasz co 5ty post bo kermit jasno od 19usd mówi ze bedzie trzymał i dobieral.. i ze gra to prawie bez lewara (mam nadzieje że nie musze tłumaczyć co to znaczy..)
POMIJAJĄC FAKT ŻE NAPISAŁ KURŁA ROZPRAWKE CO I JAK

Zaczynając od tego że najwyraźniej czytasz co 5ty post bo kermit jasno od 19usd mówi ze bedzie trzymał i dobieral.. i ze gra to prawie bez lewara (mam nadzieje że nie musze tłumaczyć co to znaczy..)
POMIJAJĄC FAKT ŻE NAPISAŁ KURŁA ROZPRAWKE CO I JAK

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

z ta ropa to chyba z rana wpuscili lisa do kurnika
elek mam moc i jrdna wiecej ha ha
esek na frycku i sp500 to samo
w sumie i tak szczerze to mialem tylko problem co kupowac
elek mam moc i jrdna wiecej ha ha
esek na frycku i sp500 to samo
w sumie i tak szczerze to mialem tylko problem co kupowac

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 20:52 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wywołali wilka z lasu hahahaha
Ps Borysa z OIOMu wypuścili
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2020, 20:52 przez qduaty, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyjme btc
Przyjme btc